Ez így nagyon drasztikus diéta?
Nem számoltam kcalt sosem, de most kíváncsiságból megnéztem a mai étrendemét és ledöbbentem.. 460 kcal jött ki, pedig 4-szer ettem a nap folyamán. Nem figyelem a kalóriákat, csak igyekszem fehérjedós ételeket enni, és alacsony szénhidrát tartalmút. Nem diéta, életmódváltás napi 4 kisebb étkezés.
Reggeli: 40g zab vízben felfőzve egy kávéskanál holland zsírszegén kakaóporral, édesítővel.
Tízórai: 10g mandula
Ebéd: 100 g zsírszegény túró, 50 g natúr joghurttal és 50 g uborka.
Vacsora: 3 tojás fehérje fagyasztott zöldségmixxel(répa,borsó) és 80 g koktélparadicsom.
Viszont nem akarok koplalni, tudnátok mondani magas fehérje, és kalóriatartalmú ételeket? Szoktam amúgy csirkemellet is enni, csak ma nem volt itthon.
Ettől még a macskám is többet eszik...
Szénhidrát szinte nincs is a kajában... a fehérje egy dolog, de még diéta mellett is 50%-át a kajának a szénhidrát kell kitegye... mert most ezt etted oké, de kétlem, hogy hónapokig bírnád ezt, márpedig a fogyás nem 1 hét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!