Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményed arról, ha...

Mi a véleményed arról, ha látsz egy 80-90 kg-os nőt futni?

Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 23:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Elismerem kitartását, és, hogy szeretné, ha jobb lenne a helyzete. Viszont nem tesz jót 24-es BMI feletti futás az ízületeknek.
2009. szept. 17. 23:57
 2/25 anonim ***** válasza:
86%
Megsajnálom
2009. szept. 18. 00:15
 3/25 anonim ***** válasza:
77%

Ha jól néz ki, akkor kifejezetten tetszik.

De tényleg jobb lenne, ha úszna.

2009. szept. 18. 00:25
 4/25 anonim ***** válasza:
65%
az ilyen nők általában nem futnak vagy sportolnak hanem inkább gubbasztanak otthon. ne kövezzetek meg, ez az igazság :/ DE ha mégis látnék ilyet akkor se néznék rá csúnyán. Ha viszont mondjuk 1 éven keresztül látnám, akkor elismerném a kitartását is, ha kéri akkor segítenék is neki és megmondanám hogy mért nem fogyott 1 év alatt szinte semmit se a futással :)
2009. szept. 18. 00:34
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Remélem nem azért tetted fel ezt a kérdést, mert te vagy az a bizonyos nő, és azért nem mersz futni, mert "mit gondolnak az emberek?". Én úgy vagyok vele, hogy ha én futni szeretnék, akkor futok, akinek meg nem tetszik, bek*phatja. Legalább teszek valamit azért, hogy ne legyek annyi.

Az előttem szólóknak viszont igazuk van. Az ízületeknek nem tesz túl jót. Ha van rá lehetőséged, próbálkozz inkább kondigépekkel. Bicikli, ellipszis tréner, lépcsőzőgép, stb. Ezek is fogyasztanak.

/Egy majdnem 80 kilós nő, aki kondizni jár. :)/

2009. szept. 18. 01:56
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Szólnék neki, hogy ne vágja tönkre a térdét, meg úgy egyébként az izületeit. 90 kg-san nem szabadna futni. Nem beszélve róla, ha a 90 kg-hoz 90-100-s mellbőség társul. De elismerem, legalább tesz valamit a fogyás érdekében, és nem tesped otton.Ügyes, tartson ki, csak válasszon megfelelőbb sportot.
2009. szept. 18. 08:01
 7/25 anonim válasza:
100%
Minden elismerésem az övé,mert tesz érte ,hogy a helyzet jobb legyen.
2009. szept. 18. 08:18
 8/25 anonim válasza:
100%

Ha kocogni látom, akkor minden elismerésem. Ha azt látom, hogy gyorsabb tempóban igyekszik futni és kínlódik, akkor sajnálom.

Ha saját magadról kérdezel, akkor csak óvatosan kezdd a kocogást, inkább fele-fele legyen a gyors tempójú séta és a kocogás. Ne tűzz ki magad elé km-ben távot, inkább időben mérd a futásod. Sok sikert és kitartást hozzá!

2009. szept. 18. 08:34
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
nagyon drukkolok neki magamban, hogy sikerüljön elérni a célját! kis lelkiismeretfurdalást is, hogy én nem vagyok erre képes:)
2009. szept. 18. 08:35
 10/25 anonim ***** válasza:
100%
minden elismerésem az övé, hogy nem otthon a tv előtt nassol :)
2009. szept. 18. 08:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!