Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne jöjjön rám...

Mit tegyek hogy ne jöjjön rám minden délután falási roham?

Figyelt kérdés

Egész nap elvagyok, van dolgom, lefoglalom magam. Minden reggel reggelizek, bár nem esik jól, de megteszem, mert tudom hogy kell. Ebédelni is ebédelek, normális ételt. Tehát 13 óráig kétszer étkezek, átlag mennyiséget, nem sokat, nem keveset.

Délután 4 fele viszont a hajam tudnám tépni annyira zabálhatnék jön rám! Mit lehet ezellen tenni? Ugyanis nem tudom megállni. Most délután is rámjött, megettem két szendvicset és két szelet pizzát (házi készítésűt, amit én csináltam). :(

2009. szept. 17. 21:05
 1/2 anonim válasza:
Ez ha amúgy egészséges vagy, akkor fejben dől el. Azaz vagy el kell terelned a figyelmedet valamivel, vagy olyan nasit kell keritened, amit rágsz rágsz, de nem fogy el és nem hizlal, vagy el kell döntened, hogy mostantól nem.
2009. szept. 17. 21:08
 2/2 anonim ***** válasza:

A szervezeted már megszokta, hogy délután jó sok kaját kap és követeli is rendesen. A tanácsom a délutáni falásrohamok ellen: egyél, de ne pizzát, szendvicset, hanem salátát sovány hússal. Annyit ehetsz belőle, amennyi beléd fér.

Pl. 1 egész jégsaláta, 3 paradicsom, 2 paprika, 1 kígyóubi összeaprítva, fokhagymás alacsony zsírtart. tejföllel + párolt csirkemell.

És még egy fontos dolog, a túl sok cukor szokott falásrohamokat okozni. Mindenféle cukros ételt, italt el kell hagyni.

Nekem ez a módszer -13 kg-ot eredményezett és eltűntek a falásrohamok is.

2009. szept. 18. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!