Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le lehetne így fogyni? Ha...

Le lehetne így fogyni? Ha igen, mennyit? (lent)

Figyelt kérdés

Először leírom, mit csinálok most, aztán hogy miben tervezek változtatni :)

Most: Nem szoktam reggelizni, ezért ebédre többet eszek.Kb napi 4-5 dl-t iszok. Vacsorázni sem szoktam kifejezetten, csak mindig járkálok ki kajákért és néha este éhes leszek, akkor eszek.

Heti két másfél órás edzésem van(egy röplabda és egy erősítő) Heti két tesi, bár az nem ér semmit. Gyümölcsöket minden nap szoktam enni, nasi helyett.

Amiben változtatnék: Reggeli, ebédre fele annyi, mint eddig, vacsora: hat után már semmi, és közben sem nasiért mennék ki, hanem helyette mindig gyümölcsöt ennék. Többet innék. Keresnék ilyen torna-videókat, amik ehhez jók, minden nap mondjuk egy óra belőle.

Ez így jó? Nyárra szeretnék kicsit lefogyni, persze akkor is folytatnám, ha eredményes lenne.

Miben változtatnátok még?

(leveseket nem szeretem, az szóba sem jöhet)

Ezzel kb. három hónap alatt mennyit lehetne leadni? Van, aki így csinálja? El lehet ezzel egyáltalán érni valamit, ha komolyan gondolom?

A válaszokat előre is köszönöm!:)

14/L 176cm, 82kg

2013. márc. 23. 16:56
 1/3 dieta ***** válasza:
Jelenleg nem lehet mondani , hogy nagyon egészségesen étkezel .Célszerű naponta 5-6 alkalommal étkezni amiből három fő étkezés amivel a napi tápanyag 60-80% -át juttatjuk szervezetünkbe.Az a jó ha minél változatosabb az étrend, viszont kevés cukor ,előnyös a teljeskörűségű gabonatermékeket fogyasztani a fehér liszt helyett,több magas rosttartalmú élelmiszert iktatni az értedbe. Ezek szolgálják az egészséges táplálkozást .Nyugodtan lehet akár este tízkor is enni a lényeg lefekvés előtt egy órával már lehetőleg ne együnk.Fogyni viszont egyértelműen a kalória hiánytól lehet .A szervezet nem az éppen elfogyasztott tápanyagból gazdálkodik ezért a nap folyamán többször raktároz és többször használ a készleteiből.Az elfogyasztott kalória szabja meg melyik lesz több a raktározás vagy a készletek csökkentése. Ezért nem eredményes a fogyókúra ha rendszeresen kiegészítjük a párnap alatt előidézett hiányt.
2013. márc. 23. 18:53
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm! :)
2013. márc. 23. 22:42
 3/3 anonim válasza:

A gyümölcsöt, szénhidrátot délelőtt fogyaszd. Reggelire jó választás a zabkása, amit sokféleképpen ízesíthetsz, de vigyázz a cukorral. Az előre gyártott műzliket és gabonapelyheket nem ajánlom, tele vannak felesleges cukorral, és ha az ember nem vigyáz simán lecsúszhat 5-600 kalória egy tál műzlitől. Délután zöldség, sok fehérje. A legjobb a csirke és pulykamell, tojásfehérje, zsírszegény túró. Fontos, hogy ne rövid távra tervezz, hanyagold a villámdiétákat. Állítólag a paleolit étrend nagyon jó. A tornavideók nem rosszak, de ahhoz, hogy zsírból fogyj valamilyen kardio mozgást válassz, ami legalább 150 köré emeli a pulzusod, és ezt egy héten minimum 3-4szer, 40 percig csinálni kéne. Biztos arra gondolsz, hogy utálsz futni, de hidd el, nagyon jól bele lehet jönni. Másfél éve én alig bírtam lefutni két kilómétert megállás nélkül, most meg simán futok 20 km-t. Keress valamit, ami motivál! Légy türelmes, hagyj időt a változásnak, ne akar 1 hónap alatt 20 kg-ot leadni.Szerintem 3 hónap alatt 11-12 kilót simán le lehet adni egészségesen, zsírból (de még akár többet is, ez egyénfüggő).

Nagyon keveset iszol. Minimum 1,5 liter kellene.

Még tudok tanácsokat adni, szívesen segítek, ha dobsz egy privát üzenetet. :)

Hajrá! Sok sikert!

2013. márc. 24. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!