próbálok néhány kg lefogyni, ezért kevesebbet eszem, de néha rámjön és akkor elkezdek zabálni. ilyenkor nem birom abbahagyni, nagyon sokat eszek és föleg egészségtelen ételeket pl sütit.
utána meg nagyon rossz, mert fáj a hasam, ráadásul annyit ettem egyszerre amivel egész héten jóllakhattam volna.
másnak is szokott ilyen lenni?
2009. szept. 17. 15:39
1/7 anonim válasza:
Rosszul akarsz fogyni - éppem ezért nem szabad semminek "tilosnak" lenni, ha valamit megkivánsz - akkor is ha nagyon hizlal, vagy egészségtelen -, egy KEVESET egyél belöle. Ha ezt betartod, akkor nem lesz olyan, hogy zabálási roham, és sokkal könnyebben és hatásosabban tudsz fogyni.
2009. szept. 17. 15:43
2/7 anonim válasza:
sokszor sok féle ételt egyél és ne tiults emg magadnak semmit.MIndent szabad enni amit kivánsz csak mértékkel és probálj meg mozogni vmit
2009. szept. 17. 15:49
3/7 anonim válasza:
Én is fogyni szerettem volna sokáig, de a diéták, fogyókúrák után rendszeresen visszaszedtem a kilókat, ha egyáltalán végigcsináltam. Nem foglalkoztam vele, elfogadtam magam. Nemrég elkezdtem karatézni. Heti 3 nagyon kemény eddzés. És lám, annyit ehetek amennyit szeretnék, nem látszik meg, és jó érzés, hogy nem 'löttyedten' fogytam, hanem szépen izmosodtam. Nekem a sport jött be.
2009. szept. 17. 16:06
4/7 anonim válasza:
néha hétvégenként rám szokott jönni.nem tömöm magam teljesen tele,de elég sokat eszek,viszont én futni is szoktam.
2009. szept. 17. 19:12
5/7 anonim válasza:
Igen:(
Amikor elkezdek egy diétát, pár napig lelkes vagyok, de rohadtul éhes..egy hetet bírtam egy idióta diétával, és egyszer csak felkeltem este 11-kor és elkezdtem zabálni...utána pedig jött a sírógörcs, önutálat, stb...
a diétázáshoz rendkívüli önfegyelemre van szükség. Először minden fejben dől el, de ha valakinek nincs akaratereje, vagy motivációja, az életben nem fog lefogyni.
Norbi-Update-et próbáltad már?
2009. szept. 23. 23:30
6/7 anonim válasza:
Nálam csak akkor amikor épp depresszív vagy lehangolt vagyok akkor főleg az édességre megyek rá tisztára mint egy amerikai nő:) A diétához, kitartás, és lelki erő szükséges, illetve a helyes táplálkozás, az arányosan bevitt tápanyag mennyiség, és akkor nem lesz gond:)
2009. szept. 24. 01:23
7/7 anonim válasza:
Szokott.
Amúgy nem koplalni kell, hanem az elfogyasztott étel összetevőit megválogatni (fehérje, zsír, szénhidrát). Zaba után kalóriaégető tevékenység javallott, edzés nélkül a koplalás vagy egyáltalán nem a hájat, vagy nem csak a hájat, de az izmokat is csipegeti az emberről.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!