Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Zabálási rohamaim vannak, és...

Zabálási rohamaim vannak, és ez már nagyon nem vicc, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Próbálom visszafogni magam, és alig vásárolok nasit vagy egyéb hízlaló dolgot, mert diétázom.De azt le kell szögezzem az elején, hogy nem ilyen drasztikusan, hogy semmit nem eszek, hanem ésszel.Viszont van egy olyan gondom, hogy valamikor rámt9ör egy ilyen "rohamszerű" valami, amikor minden eszek, amit csak találok.Legyen az édes, sós, szilárd vagy folyékony, amit éppen megkívánok vagy találok.Ez eltart vagy 2-3 percig, és utána rendkívül lelkiismeretfurdalásom van.Nem hánytatom magam vagy ilyenek, de hasonló, mint a bulémiás zabálás.Rendesen félek néha kimenni a konyhába, mert ilyenkor mintha nem is én irányítanám a testem.Mitől lehet ez?Így sosem fogok tudni lefogyni:(
2010. júl. 26. 15:02
 1/9 anonim válasza:
100%
Gasztroenterologian, vagy pszichiaternel segitenek.
2010. júl. 26. 15:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy króm hiányod van. Ez okozhat farkaséhséget. De nekem a fogyókúrád is gyanús. Egy normális, jó diétánál nem szabad ekkora hiánynak kialakulni.
2010. júl. 26. 15:07
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
ne vegyél nassolnivalót, csak olyan dolgokat tarts otthon amiből nyugodt szívvel ehetsz. nekem van az a rossz tulajdonságom, hogy ha van otthon valami kis nasi és a szemem előtt akkor azt megeszem :S amúgy akár hetekig elvagyok bármi édesség nélkül. épp ezért nem szoktam venni semmi ilyesmit, csak max ha nagyon megkívánom de akkor meg lelkiismeret furdalás nélkül eszek belőle.
2010. júl. 26. 15:15
 4/9 A kérdező kommentje:
a aj az, hogy alányomnak hízni kell, nekm fogyni, így valami nasi mindig van itthon, de amikor én zabálok nem feltétlenül a nasikhoz nyúlok, mert pl felvágott, vagy egy harapás a sajtból vagy 2-3 kanál tejföl, stb, össze-vissza:(Nem eszem zsíros ételeket, nem fogyasztok cukrot, cukros ételeket illetve nem eszem kenyeret sem, így diétázom, főleg zöldségekkel, húsikkal és gyümölcsökkel.Nem tudom lehet e valami pszichés oka, de gyanús nekem is a dolog..
2010. júl. 26. 15:31
 5/9 anonim ***** válasza:
74%
A lányodnak sem nasitól kéne híznia. Azzal csak beteggé teszed. A nasik a vékony embereknél ugyanazokat a betegségeket okozzák, mint a kövéreknél.
2010. júl. 26. 15:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Leírnád, általában miket eszel diéta gyanánt? Ez így kevés infó.
2010. júl. 26. 15:45
 7/9 A kérdező kommentje:
Jaj nem csak azt adom a lányomnak, csak szokott azt is enni.Mit eszek diéta gyanánt?Most ez hogy tartozik ide és miért kérded?Eddig 8 kilót már fogytam, tehát csak nem olyan rossz, még 25-öt szeretnék.. Nincs sztárdiétám vagy ilyesmi, kevesebbet eszek nem hízlaló dolgokból
2010. júl. 26. 16:11
 8/9 anonim ***** válasza:
75%

Azért kérdeztem, mert abból lehetne következtetni arra, miért zabálsz. Pl. valamilyen tápanyaghiány vagy vércukoringadozás.

De nekem mindegy, segíteni akartam, könyörögni nem fogok, ha szerinted ez nem ide tartozik.

2010. júl. 26. 16:16
 9/9 A kérdező kommentje:
de már írtam miket eszek
2010. júl. 26. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!