Hallottátok már, hogy a tejberizs rákot okoz? Ez ugye csak egy vicc?
Ma azt akartam csinálni és receptek után keresgéltem,erre mire akadok?Már ez is rákot okoz.Engem már tényleg nagyon bosszant,hogy nem ehetek semmit,pedig úgy megkívántam.Nem is kisbabának akartam csinálni, az enyém még anyatejet eszik, de ezek után meggondoltam magam...
Komolyan igaz ez,vagy csak egy fake? ^^
Itt az oldal linkje:
Mérges vagyok és tejberizsre éhes:( ^^
WTF...nem kajak komolyan vettem,mindaddig amíg tovább nem olvastam...XD
Tudod mekkora sokk volt ez nekem?:D
^^
De amúgy legyen ez jó példa arra,hogy sok baromság van a világhálón,amit képesek a kismamák komolyan venni holott nem kellene ^^
Szerintem tüntessünk tejberizs elleni oltóanyagért:D
Én -mióta lisztérzékeny vagyok- minden héten rizsfelfújtat eszek, és annak ugye tejberizs az alapja. Még nem vagyok rákos... és még élek :) Juhéééé
Konkrétan a rizs vagy a tej okoz rákot? (nem olvastam el a cikket)
Mókás (egyben idióta) dolgok vannak a neten.
El ne hidd, ma már mindenről kitalálják, hogy rákot okoz, vagy impotenciát. Generációk nőttek fel "tejberizsán" :) Amúgy meg mint azt tudjuk, az internet az a hely, ahova minden hülye felteheti a maga okosságát. Nem kell komolyan venni.
Petra
Jajj hagyjad már.
Manapság már a levegő vételre is azt mondják hogy rákot kelt.
El ne hidd :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!