Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Okozhatja ezt a fogamzásgátló?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Okozhatja ezt a fogamzásgátló? (zabálási roham:S)

Figyelt kérdés

Lindinett 20.. szedek.

Első alkalomkor közel 1 évig szedtem..semilyen gondom nem volt..azon kivűl, hogy felpuffadtam...! Majd egy kis szünet következett. És... ismét párkapcsoltba kerültem...most 2 hónapja szedem a Lindinett20-at...de a 2. levél elkezdése után..szó szerint.. zabálási rohamom van:S mindegy, hogy mit mikor..csak kaja kaja kaja..és nem vagyok éhes... de egyszerűen mintha ,,kényszer ,, lenne :S

Most fogom abbahagyni a gyógyszert...mert szerintem ez okozza....meg a kedvem sem a ,,legjobb,,..... de nem értem-...miért 2.dik alkalommal jött ez ki? Elsőre 1 évig meg semmi gond nem volt...! Mi a véleményetek?

2010. dec. 12. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:
„A kockázatokról és mellékhatásokról kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét"
2010. dec. 12. 15:14
 2/3 anonim válasza:
Én lassan fél éve szedek fogamzásgátlót és azt vettem észre hogy ez időszakos, vannak hetek amikor mindent megeszem, vannak hetek amikor pedig felfordul a ygomrom akármiylen kajától.
2010. dec. 12. 19:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Bizony lehet a tabi hatása. Hogy miért épp most jött ki? Jó kérdés:)
2010. dec. 12. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!