Mennyi idő alatt mennyit fogyhatok ha nem eszek?
Figyelt kérdés
Tapasztalatokat kérek! Nem érdekelnek olyan válaszok hogy egyél mert anorexiás leszel!2013. márc. 23. 12:25
1/7 anonim válasza:
Nem anorexiás leszel, hanem a tested egy idő után elkezdi jobb híján saját magát emészteni.
2/7 anonim válasza:
Próbáld ki, ha a tanácsok úgysem érdekelnek.
3/7 A kérdező kommentje:
Csak tapasztalatok érdekelnek!
2013. márc. 23. 12:55
4/7 anonim válasza:
Értelmetlen a kérdés,más baj nincs.
5/7 anonim válasza:
ahogy előttem is írták: a tested saját magát (kezdve az izmokkal) kezdi felzabálni. ezt vagy elhiszed, vagy nem.
6/7 anonim válasza:
Egy biztos ha nem eszel semmit akkor kórházba fogsz kerülni előbb vagy utóbb végkimerültség.
7/7 anonim válasza:
Nem ettem egy napig, a végére kezdtem érezni, hogy lankad a figyelmem, alig bírok mozogni...inkább mozogj, az formál is és feszessé teszi a bőrödet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!