Hogyan nyerhetem vissza az alakomat?
Figyelt kérdés
Összeköltöztem a barátommal(20éves vagyok)azóta felszedtem 5 kilót,ami nagyon nagyon zavar.Fgalmam sincs hogyan fogyhatnám le,sosem fogyókúráztam.Reggelire nem szoktam enni semmit,ebédre műzlit és este főtt ételt.gondolom emiatt lehet.Tudnátok olyan ételeket,amik nem túl drágák,és visszafgyhatok?Előtte a hasam is nagyon szép kockás/kemény volt(nem ilyen testépítősen)most meg kezdem érezni a zsírpárnákat.Köszi a válaszokat!2009. szept. 17. 15:02
1/3 A kérdező kommentje:
Egyébként az is a baj,hogy a barátomnak főzök ugye,és akkor mindíg elcsábulok tehát ilyen este 9körül eszünk nehéz ételeket.Amikor meg kibírom,hogy nem eszem akkor rámjön hirtelen a ehetnék(koplalás után)és akkor emg bűntudatom van,hogy megint ettem olyan sokat.Csak komoly válaszadók válaszoljanak,beszólogatástól kíméljetek.Köszi!
2009. szept. 17. 15:05
2/3 anonim válasza:
a müzlit egyed reggelire (teljes kiőrlésűt, nem cukrosat, zsírszegény tejjel), ebédre egyed a husit barnarizzsel, vagy zöldségkörettel (fehér gúst, ne zsírosan), vacsorára sovány túrót, vagy joghurtot, vagy salátát...napközben rágcsál gyümölcsöt, a legjobb az alma.sportolj!
3/3 anonim válasza:
Mindenképp állj át arra, hogy reggelizel, főtt kaját ebédelsz és 5-6 óra után már ne nagyon egyél, vagy ha mégis úgy érzed, elcsábulsz, akkor ne nehéz kaja legyen az, hanem gyümi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!