Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez jó diéta? 15 / L ( 181...

Ez jó diéta? 15 / L ( 181 cm,63 kg ) És ne irjatok olyat hogy nem kell fogyoznom. Le akarok dobni csupán 3-4 kg, és pluszban alakosodni.

Figyelt kérdés
Reggelire : i tükörtojás , vagy kis jóreggelt, almával, vagy műzli tejjel, vagy hasonló ( 200- 300kcal közöt) Uzyira szendvics (teljeskiörlésű barna kenyér, lazaccal vagy light sajtal és sonkával, 2 csik uborka, és egy lap saláta levél)120-140 kcal. Ebéd, hát a gimiben menza ebéd, de ilyen " refomr ebéd" vagyis zöldségesebb, minőségibb. Általába azt 500 kcal nak számolom mindig. Vacsira pedig gyümölcs ! ! ( de jó sok ) Hat után nem eszek, napi 2 liter viz lecsúszik, abbol kb 3 dl az esti zöld teám ( édesités nélkül) És általába napi 30 percet futok.
2009. szept. 16. 20:51
 1/3 bibi05 ***** válasza:
58%
Szerintem meg ne diétázz, hanem mozogj többet ha tudsz, így is jó alakod van nem értem én ezt. De te tudod, azt csinálsz amit akarsz, de tönkre teszed magad.Az jó, hogy mindenből eszel de szerintem pl. egy tükörtojás nem elég semmire, én 56 kg vagyok 166 cm magas 20 éves és én is meg tudok enni 5-6 tükörtojást, hogy jól lakjak + mellé kenyér meg sajt meg ilyenek. Szóval ha akarod csináldd de magadtól vonod meg nem tőlem, mert engem nem érdekel.
2009. szept. 16. 21:08
 2/3 anonim válasza:
Az esti gyümölcsevést tedd át délelőttre és csak mértékkel. Este főleg fehérjét zöldséggel.
2009. szept. 16. 22:05
 3/3 anonim ***** válasza:
tök fura, majdnem pont azok az adataim, mint neked (182 cm 62 kg 15 év) :D Én is fogyni szeretnék picit, de inkább csak az alakom formálni. Szerintem jó így az étrended, csak mondjuk a müzliben elég sok cukor van, és a tejben is elég sok a kalória (csak 1 pohárban kb 150), szóval én ahelyett enném pl a gyümölcsöket és vacsira meg valami zöldséget v pl barna rizs is jó kis csirkehússal. A napi 30 perc futás szerintem jó, de néha tarthatsz pihenőnapot, hogy regenerálódjon a tested :) Sok sikert, puszi
2009. szept. 18. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!