Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egyszerű módszer a hízásra?...

Egyszerű módszer a hízásra? (lent)

Figyelt kérdés
15 éves 50 kg-os fiú vagyok és valamicske tömeget szeretnék felszedni hogy tudom ezt megoldani?(protein,tömegnövelőszerek használata kizárva)

2013. márc. 20. 19:06
 1/3 anonim ***** válasza:
Torta, chips, hamburger, pizza, babfőzelék kolbásszal, szénsavas üdítőitalok (Coca Cola, Fanta)és kenyér a köbön.
2013. márc. 20. 19:13
 2/3 anonim ***** válasza:

Na jó, beírok, mert ezt nehéz nézni...

Gondolom, nem zsírt akarsz felszedni (de akkor se egészségtelen táplálkozással kéne), hanem izmot. Keress rá, ne várd a sült galambot, edzés, megfelelő étrend... Proteint pedig most is használsz, mert az a fehérje, amit megeszel ;) Bár a fehérjepor és társai sem az ördögtől valók, ha van belőlük édesítőszermentes (remélhetőleg az ízesítetlen fajta olyan). De azt nem muszáj enned, csak a megfelelő mennyiségű tápanyagot vidd be az étellel, mozgás mellett, keresd meg, hogy hogyan, mikor, mit eszik az ember edzés előtt és után s hogyan edz.

2013. márc. 20. 19:25
 3/3 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat amúgy rendszeresen edzek proteinen pedig a plusz port értem
2013. márc. 21. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!