Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hány darabot szoktatok v....

Ti hány darabot szoktatok v. szoktak enni a fornettiből reggelire az sok ha kettőt megeszek reggelire? 12 vagyok, ha válaszolsz írd oda hány éves vagy

Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 06:55
 1/7 anonim ***** válasza:
TÖBBFÉLE FORNETTI VAN!melyikre gondolsz?
2013. márc. 20. 07:36
 2/7 anonim válasza:

Olyan fornettire gondolsz, amit dkg-ra lehet kérni, ilyen kisebb, pl lekváros/túros kis "falatkák" ?

Abból én kb 5-6 db-ot eszem meg, ha a rendes nagyobb péksütikre gondolsz, abból egyet:)

21L

2013. márc. 20. 07:43
 3/7 A kérdező kommentje:
12 vagyok és ilyen kicsire gondolok amit dekára lehet kérni az sok ha kettőt megeszek reggelire??
2013. márc. 20. 08:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem kéne már iskolában lenned? A mateklecke aggasszon,ne ilyen műproblémák.
2013. márc. 20. 08:33
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
20 dekát minimum..
2013. márc. 20. 08:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Sok ha megeszel kettőt, mert te egy fejlődésben lévő szervezet vagy, 'emberfióka' :) ezekben viszont semmi hasznos tápanyag nincs, csak szénhidrát amivel szépen hizlalhatod magad.

Összehasonlítva azzal, hogy húsra és zöldségekre, gyümölcsökre lenne szükséged a fornetti egy nulla. Nagyon rossz az emésztésre gyakorolt hatása, nincs értékes tápanyag tartalma, de káros hatásai igen. Az elhízáshoz, cukorbetegséghez, ízületi betegségekhez, szívbetegséghez vezető hosszú út kiváló hozzávalója az ilyen (egyébként finom, aromázott) szemét.

2013. márc. 20. 09:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Fornettiből? Egyet sem!
2013. márc. 20. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!