Hat éven aluli kisgyereked néz olyan meséket, amin 6-os karika van? Ha megkérdezi, hogy mi az a karika, mit válaszolsz neki?
Igen. Sőt, van, hogy 12 karikás filmet néz velünk. Persze nem gyilkolászós, vérengzős filmre kell gondolni, hanem pl. a Maradj talpon!.
Nem tűnt fel neki a karika, legalábbis eddig nem mondta.
Amúgy 4 éves.
5 éves lesz a fiam, és néz "karikás" meséket, filmeket. A Tüskevár pl. 12-es, és szereti, vagy a Kisvakondot is nézte (már nem kedvenc).
Én elmondtam neki, hogy egy felnőtt dönthet, ha karikásat akar nézni, ennyi. De az egyetlen műsor, amit én nézek (Kaméleon) 12-es, és automatikusan átmegy a szobájába játszani addig.
Én kislányom 3 éves és néz karikás meséket...sztem a hofehérkét meg a hamupipőkét is 6+ osnak raknák ki meg a micimackót..amik a nagy kedvencek...
Még nem kérezte soha hogy mi az a karika ha tévét néz éppen...de pl a boomerangon a frédi béni is 6+ os meg a többi mese azt hiszem..))
a 6-os karika nem azért van mert rossz a mese..
csak lehetnek benne olyan szavak meg poénok amit egy hat éven aluli még nem ért és akkor jó hogy ha ott a szülő és elmagyarázza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!