Melyik zsírégetést segítő termék hatásos igazán? (Olvass tovább, mielőtt válaszolsz!)
Van egy elég szigorúan meghatározott étrendem, illetve étlek, amiket fogyaszthatok. Szóval diéta. Már fogytam 10 kilót. Másfél éve. Azóta tartom a súlyomat. Akkor nem mozogtam, ma már rendszeresen.
Vagyis nem a "mivel fogyhatok le mozgás és diéta nélkül a McDonald's-ban?" című kérdést tettem fel.
Ha nincs igazán jó termék, az is jó válasz. Nem csodaszernek kell, hanem azért, hogy fokozzam a dolgot. :)
L-karnitin az valóban jó, de 2-3g kell, hogy használjon..
valósziínű, hogy nagyon lassu az anyagcseréd, kicsit fel kell pörgetni és újra elindul a fogyás (pl. napi 5-8 étkezés) vagy pedig vannak a termogenikus zsírégetők, ezek nagyon jók ezt ajánlom, persze csak ha nincs a szivedel és a vérnyomásodal baj
L-karnitin egyértelműen.
Én még tömegelési szakaszban vagyok, de lassan tartok egy 6-8 hetes szálkásítást/diétát.
Jól belövöm a kaját (grammra), lejárok továbbra is edzeni ahogy szoktam, plusz ezek mellé szobabicaj naponta 40-60 perc 130.as pulzus körül mellé meg min 2000mg L-karnitin.
A mostani 12%-os testzsíromat le akarom vinni 6-7% környékére... Ez egy biztos és hatásos "rendszer", csak nagyon sok odafigyelést igényel.
én ez alapján csinálom már évek óta az edzést, étkezést stb. és eddig tökéletesen működött: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!