Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki Pesten jár konditerembe,...

Aki Pesten jár konditerembe, segítene?

Figyelt kérdés

Nem vagyok tagja semmilyen sportkörnek, de a sulinak van konditerme. Nem kell nagy dolgokra gondolni, van: ellipszis, bicikli, futógép, vannak súlyzók, meg lehet combra edzeni, meg van taposógép.

Megérné külön konditerem bérletet vennem? Nem tudom, ez itt Pesten milyen árban mozog.

Mert igaz nincs sok futógép a suli konditermében (van kb 5-6 db) de tudom mikor kell menni hogy üres legyen szinte az egész terem (délután-este alig vannak míg napközben fullon van)

Félévente 500 ftot kell befizetni ezért a használatért. Szóval szerintetek vegyek külön kondibérletet? Mert ott nem tudom van-e trx, meg ilyesmi. Vagy a bérlethez jár pl. aerobic óra vagy ezekért külön kell fizetni?

2013. márc. 18. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:

van a kérdésedben több furcsaság is szerintem.

1.a konditerembe elsősorban súlyzóst edzést végezni járnak az emberek.

az aerob edzést meg lehet oldani otthon vagy akárhol,ezért ez a része nem feltétlen szempont,főleg ha szinte ingyen használhatod a termet.

2.pesten a legleszakadtabb terembe 8-9000ft a havi bérlet.

3.ha a divat edzések vonzanak,akkor arra kell járni és persze,hogy mindenért külön fizetsz.

500 forintért fél éves terem használat ajándék.

1 óra trx edzés meg 2-3000 forint.

frekventáltabb konditerembe kezdőként érdemes elmenni,hogy legalább pár hónapig tudj személyi edzővel edzeni és ne vesztegesd az idődet a hozzáértés hiánya miatt feleslegesen egy üres teremben futópadozva a komoly munka helyett.

ha viszont a rutinod és a hozzáértésed adott,akkor mindenhol boldogulsz,akár eszközök nélkül is.

2013. márc. 18. 22:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Ja azt nem írtam bele, nekem főleg aerob edzés kell. Súlyzózni nem szeretnék.

Köszi a választ!

2013. márc. 18. 22:25
 3/4 anonim ***** válasza:
merre laksz? mehetnénk együtt futni ha van kedved?
2013. márc. 18. 22:32
 4/4 anonim ***** válasza:

és miért nem akarsz súlyzózni?

nem akarsz formás lenni,csak állóképességet szeretnél?

2013. márc. 18. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!