Zumba? Hatásos? Ki mennyit, mennyi idő alatt fogyott vele?
Figyelt kérdés
valamit kellene mozognom, 15kgt szeretnék fogyni, de anyagi gondok miatt nem tudok "jól enni", csak keveset rossz minőségű kajából...és ezen okból nem tudok terembe sem járni.
Nálunk rengeteg a kóborkutya, így nem lehet kinn futni sem, csakis benn a lakásban tudnék bármit mozogni.
Lehet ütős, kemény, csak minél hamarabb látsszon a hatás. Azt írták, a zumba ilyen, véleményekre lennék kíváncsi!
Aki csinálja/csinálta, mennyi idő alatt hány kg-ról mennyit fogyott, hány cm?
Konkrét válasz: önmagában a zumbától nem fogysz le, viszont alaposan megterheled az izületeidet, ha 15 kg túlsúllyal nyomod.
Elég konkrét volt?
2013. márc. 19. 11:36
12/23 anonim válasza:
Utolsó, mindent leírtál ami lényeges. Ne mondd nekem, hogy a helyes táplálkozás drága, akkor mégis mitől híztál meg? Csoki, chips?! Ezeket elhagyod, és helyette veszel sovány túrót, halat, csirkemellet, májat, abonettet, és rengeteg zöldséget, gyümölcsöt. Az, hogy "drága" egy újabb indok arra, hogy zabáld a sok sz*rt. Zumba jó, de ha csak azt csinálod, tényleg nem fogsz fogyni, mellette kell egy rendes diéta. Ha ezt nem tudod megérteni, sajnálom.
2013. márc. 19. 15:08
13/23 A kérdező kommentje:
nyilván nem kenyeret kenyérrel eszem, amire tudok, figyelek. Csak épp nem tudok egyfolytában csirkemellet rizzsel enni.
Amennyire tudok, nem eszek kenyeret tésztát, csak csirkét meg rizst, zöldséget, almát... de nem tudok erre 100%osan figyelni
2013. márc. 19. 21:09
14/23 anonim válasza:
Ha a kenyeret, tésztát, csokit kerülöd az már jó. A zumba mellett fuss is! Ha kitartó vagy az eredmény lassan, de látszani fog :)
2013. márc. 19. 21:16
15/23 anonim válasza:
A rizst is kiiktathatod. Helyettes zöldség, saláta.
2013. márc. 20. 06:43
16/23 anonim válasza:
1 éve zumbázom, heti 2-szer 1 órát. 88kg-ról kezdtem és most 61(!) vagyok. Imádom!!!!
2013. márc. 20. 20:19
17/23 A kérdező kommentje:
utolsó, akkor 27 kiló? nagy gratula!
én heti 4X csinálnám, vagy 5x, és 15kilót szeretnék leadni. akkor ez olyan 2-3 hónap talán, az nagyon jó lenne :)
te mit ettél, mennyire figyeltél?
meg tudod mondani, hogy milyen programot csináltál?
2013. márc. 20. 21:06
18/23 anonim válasza:
Szerintem a 15 kg ilyen intenzív edzés mellett menni fog. Igazából nekem azért is ment ennyire gyorsan, mert előtte való időszakban szoptattam és rengeteget ettem. Ugye szoptatás után ez a zabálás elmaradt és így olvadtak le rólam a kilók. Hát fogalmam sincs milyen program. Vannak zumbán belül külön programok? Én már több helyen voltam és kb egyforma: elején bemelegítés, "kemény" rész, nyújtás. Érdemes tényleg odafigyelni az étkezésre, de én nem hiszek a kifejezett diétákban. Én ha elmegyünk valahová és megkívánok sütit, fagyit akkor eszem. Nem ezen múlik. Amire én nagyon odafigyeltem, hogy este 5 után csak gyümi vagy valami nagyon könnyű max. Meg fehér kenyér kiiktatva. Esztelen koplalásnak mindig az a vége, hogy nem bírja az ember és utána visszajönnek a kilók. Annyi még a zumbáról, hogy a hasat feszesíti a legkevésbé, ezért arra külön rá kell gyúrni.
2013. márc. 21. 09:39
19/23 anonim válasza:
Itt én egy dagit sem látok. Nem is hiszem, hogy túlsúllyal végezhető. Majd néhány kiló leadása után:
Lassan már mindenre azt írják, hogy nem kezdheted el, ha van rajtad több, mint 10 kiló felesleg. Pedig nem mindegy ki hány centi. Mert pl. egy 180 centisnek kb. nem is látszik a plusz 10 kiló...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!