Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Itthon mit tudok mozogni?

Itthon mit tudok mozogni?

Figyelt kérdés

20kg-t kellene fogynom, de mondjuk 15-el is beérném

mennyi idő alatt sikerülhet? Ha mondjuk csirkét eszem rizzsel meg zöldséggel csak

2013. márc. 18. 17:00
 1/9 anonim ***** válasza:

Rengeteg mindent. Én youtube videókat szedtem le, van táncikálás, ha már semmi másra nincs erőm és hangulatom :D, egy csomó súlyzós gyakorlat és Pilates, különféle tornagyakorlatok...

Azért egyél mást is, tojást, olajos magvakat, némi gyümölcsöt... Rengeteg fontos anyag van bennük és szerintem igen finomak is, én le nem monmdanék róluk :)

2013. márc. 18. 17:11
 2/9 A kérdező kommentje:

linkeket tudsz mutatni? hány percet mozogsz egy nap, és hány nap egy héten?

súlyzóm nincs

2013. márc. 18. 17:27
 3/9 anonim ***** válasza:
rizs helyett zöldségek, saláták.
2013. márc. 20. 16:45
 4/9 A kérdező kommentje:
a kérdés a M-O-Z-G-Á-S!
2013. márc. 20. 16:54
 5/9 poiu ***** válasza:
A M-O-Z-G-Á-S lehet kérdés, de nem számít. Zöldséggel edd, ne rizzsel, az valóban számít.
2013. márc. 20. 17:04
 6/9 anonim ***** válasza:

Megkaptad a választ a mozgásra. Fáradj a youtube-ra és ott ezrivel találsz videót a cardión és aerobon keresztül a jógáig, a pilátesig, stb. Mi keressük ki neked, mihez lenne kedved?

A rizs példát te hoztad fel mondjuk. Ne egyél rizst!

2013. márc. 20. 17:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Bocs, csak most láttam, hogy kérdeztél, túl sokat kommentelek itt...

Abszolút amatőr módon írtam be youtube-on, hogy pilates, előtte pedig workout és különböző izomcsoportok, ilyesmi.

Súlyzót lehet venni vagy akár készíteni, de anélkül is remek gyakorlatok vannak, az általam látott Pilates gyakorlatok speciel nem igényelnek semmilyen eszközt.

Én egyelőre keveset mozgok (az időjárás akadályoz a kintiben, bent pedig a GYK-függőség), 15 perc Pilatestől kifáradok (igyekszem mindennap mozogni, plusz kertészkedés, séta, biciklizés, teljesítménytúra - ha nem marad el az időjárás miatt), de ez a Te szempontodból igazából lényegtelen.

2013. márc. 20. 17:17
 8/9 A kérdező kommentje:

na ilyenre gondoltam, mint pl. a pilates.

én ezeket nem ismerem, nem tudom, mennyire hasznosak.

2013. márc. 20. 21:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt még én sem tudom :) Szimpatikusnak tűnt, érdekes, fárasztó, nem terheli a térdem, én speciel a csuklóra súlyt helyező gyakorlatokat is kihagyom. Az izomláz megvan, remélem, hatni fog :)
2013. márc. 20. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!