Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 13 évesen, hogy lehet a...

13 évesen, hogy lehet a legkönnyebben lefogyni?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, 162-163 cm, és 68kg.. nem tudom, hogy ez kövérnek számít-e, de én magam nagyon annak látom. kérlek segítsetek nekem! milyen ételeket fogyasszak? hány órától nem szabad enni? napi hány órát kell edzeni? mostanában unalmamba is eszek.. és ez baj, de nem tudom megállni. állítólag ki van már tágulva a gyomrom. hány hétig ne egyek annyit, hogy ne kívánjon annyi ételt a gyomrom? segítség:S
2013. márc. 17. 19:45
 1/9 A kérdező kommentje:
és lány vagyok:)
2013. márc. 17. 19:47
 2/9 anonim ***** válasza:

A 68kg elég sok 13 évesen. Lefekvés előtt 2 órával már ne egyél. A vacsorát ne hagyd ki! Jó lenne ha naponta 5ször ennél KIS MENNYISÉGET! Tehát reggeli: Mondjuk 1 tojásrántotta 1 szelet teljes kiőrlésű kenyér sok zöldség

tízórai: alma, narancs vagy bármilyen gyümölcs amit szeretsz. Ebéd: zöldségleves, 2 db grillezett csirkemell párolt zöldséggel Uzsonna: 2szelet abonett csirkemellsonkával Vacsi: lehet ugyanaz mint az uzsonnára írtam vagy egy kis sovány túró, párolt zöldség stb

2013. márc. 17. 20:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha kihagyod azt, hogy unalmadban egyél, máris meg lesz a hatása. A te korodban ennyi elég is!
2013. márc. 17. 20:10
 4/9 anonim válasza:

egyél mindenből feleannyit, mint amennyit szoktál, de az édességet, rágcsát hagyd ki, csak szénsavmentes vizet igyál.

iratkozz be úszni, kosarazni, vagy bármilyen sportra, esetleg fuss/biciklizz.

ha éhes vagy igyál, pár nap után csökken az étvágy.

2013. márc. 17. 20:11
 5/9 anonim ***** válasza:

evés előtt és után igyál 1 bögre vizet.

Ha nassolni kell szép vékony szeletekre szelj fel egy almát és komótosan rágcsáld el.

Ebédre egyél inkább több levest.

2013. márc. 17. 20:20
 6/9 anonim ***** válasza:

és mozogj. járj el heti 3x valami sportra.

Legjobb a bringa neked.

2013. márc. 17. 20:21
 7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítségeteket:)
2013. márc. 17. 20:40
 8/9 anonim ***** válasza:

Unalom evés leállítás, ez nagyon fontos! Max. répát! :)

Csoki, lisztes dolgok, cukros ételek/italok erős mellőzése.

Husi és zöldség mehet, desszertnek gyümölcs, sós nassnak magvak!

Sportolj valamit és nem lesz baj!

2013. márc. 17. 22:02
 9/9 anonim válasza:
Nem számít kövérnek egyáltalán, de ha fogyni akarsz elég ha a csoki,cukor meg a kenyér evést egy kicsit megszabod hogy miből mennyit. Koplalni nem szabad ,egyáltalán nem egészséges. :) Én nekem is ez a problémám egyébként. 164cm vagyok és 68kiló voltam leálltam a csokival meg egyéb édességgel kenyérfélével sok gyümölcsöt ettem ,reggel felkeltem és futottam kint egyre hosszabb távot, és 1 hét alatt 4kilót lefogytam .Szóval csak hajrá :) ez jó módszer .
2013. ápr. 2. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!