Fogyott már le vki úgy h kedve szerint evett mindent csak kis adagokban?
Ezt hívják kalóriadeficitnek. Tovább tart vele a fogyás, de sokkal kímélőbb a szervezetnek és mentálisan sem terhel le annyira, de azoknak javasolják inkább akinek sok a súlyfeleslege és nem tud váltani egyik napról a másikra egészségesebb étrendre, de mégis akar tenni valamit.
Akin kevés fölösleg van, azoknak ez már nem annyira hatásos.
Én elmondom, hogy csináltam.
Reggelire simán ettem kenyeret, kiflit, szalámival, vagy bármivel, amit kedvem volt azt ettem. Ebédet 11-kor ettem, azt ettem amit a munkába főztek, nem válogattam, 4 körül értem haza akkor szoktam "vacsizni" valami könnyebbet ettem puffasztottrizshez szalámit, vagy valami sajtot. Este 6 után már nem ettem max egy almát ha nagyon éhes voltam. Persze közben bűnöztem is főként délután vagy ebéd után egy kis keksz vagy csoki, + kötelező nap 2-2,5 liter víz. Januártól fogytam így 10 kilót :) még egy 5-öt szeretnék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!