Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diéta alatt lehet néha ilyen...

Diéta alatt lehet néha ilyen salátát is enni?

Figyelt kérdés

kell hozzá főtt krumpli, cékla, sárgarépa, hagyma és savanyú káposzta és 1 kis olaj h ne legyen nagyon száraz...

nem leszek nagy bajban ha eszem belőle kicsit?

2013. márc. 16. 13:17
 1/4 nikozia12 ***** válasza:
Persze..csak ne túl gyakran a krumpli miatt. Meg olivaoljata használj esetleg.
2013. márc. 16. 13:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Marha nagy baj lesz én mondom... elhízol majd mint a disznó...

Mielőtt elkezdesz diétázni célszerű a dolgoknak egy kicsit utána olvasni és akkor nem fog előfordulni, hogy ostoba kérdéseket teszel fel.

2013. márc. 16. 14:16
 3/4 anonim ***** válasza:
az olaj kevesebb legyen mint egy evőkanál, és krumpliból sem ennék többet belőle, mint egy darab. egyébként teljesen rendben van, a krumpli és az olaj kivételével minden összetevő egészséges, és nagyon hatásos a diétában.
2013. márc. 16. 15:49
 4/4 anonim ***** válasza:

Egy halolaj vagy oliva olaj egészen jónak tekinthető.

A krumpli összetevőiről ez nem mondható el, én személy szerint nem értem, hogy ha van egy alacsony glikémiás indexű, jó kaja akkor azt az emberek miért dúsítják még fel krumplival, tésztával, tejtermékekkel..

De ez az én magánügyem, Neked egészségedre, és lehetne törekedni legközelebb a krumpli kerülésére, ízesítésre oliva, tökmag vagy lenmag olajat, esetleg dió olajat lehetne kipróbálni.

2013. márc. 17. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!