Volt már valakinek ilyen? (lányok)
4 hónap diétázás és edzés során sikerült leadnom a súlyfeleslegem (6kg). Az első két hónapban rendesen megvolt a menstruációm, viszont a legutóbbi alkalommbal csak 1 napig volt meg és az is nagyon kevés vérzéssel járt. Voltam nőgyógyásznál, azt mondta, hogy ilyen előfordul, majd a következő jó lesz. Eltelt egy hónap és már 6. napja késik, lehet, hogy a sok edzéstől és diétától van ez?
Hozzá tenném, nem koplaltam/koplalok, viszont elég sokat edzek.
Volt már valakinek hasonló?
"vega" akkor miért tej? Sokkal értelmesebb lenne kicsit több tojás, kis hús, nuku tej. Mindegy..
Kérdező, ha elmarad, akkor az a tested szenvedésének a jele. Írhatnál mit eszel..
Azért próbaképpen rákérdezek: Sok zöldséget, zsírokat és húst? Mert ha nem, akkor az étkezéssel lehet a probléma. Tehát ha keveset eszel, vagy lisztes-tejes hülyeségeket, müzliket.. a szokásos fogyókúrás malactápokat, az magyarázza a kóros állapotot. De első sorban maga a koplalás szokott mensi elmaradást okozni.
Velem nem volt ilyen, pedig 2 hónap alatt adtam le 10 kilót, diétáztam, edzettem (a múlt idő felesleges, mert még mindig csinálom:D), és a menstruációm teljesen normális. Akkor jön, amikor kell, és annyi ideig tart, ameddig máskor is.
Menj el másik orvoshoz, mert szerintem ez nem normális.
Sok zsírt és húst eszek, szóval nem ezzel lehet a probléma. Müzlit soha nem ettem és nem is áll szándékomban...
160 cm vagyok és 50 kg, nem vagyok anorexiás, az én alkatomhoz ez a súly ideális. A testzsír%-om 15 körül van, lehet, hogy ez a probléma? Ha igen, akkor mit csináljak? Nem akarok ennél zsírosabb lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!