Tényleg nincs utóize a Canderelnek és olyasmi mint a cukor, vagy csak kamu reklámfogás és olyan mint bármelyik másik édesitő?
Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 18:59
1/3 anonim válasza:
Nézd meg a cimkéjét.
Az édesítőszer (talán szukralóz) mellett maltodextrin van benne, ami egy cukorfajta. Kukoricából kivont egyszerű cukor.
Az árához képest elég nagy átverés.
2/3 anonim válasza:
Lehet hogy más nem érzi, de szerintem ugyanúgy fura íze van mint a többi édesítőnek.
3/3 anonim válasza:
Szerintem is van egy kis utóíze, lehet, fura amit írok, de én úgy érzem, amikor C-rel készült ételt vagy italt fogyasztok, mintha lehűtené a számat (szájüregemet) ... Biztos nagyon egészséges ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!