Csirkecomb is jó, bőr nélkül fogyókúra alatt?
Figyelt kérdés
Nyilván azért árban sokkal jobb..
milyen ételeket készíthetnék belőle?Ti hogyan szoktátok?Receptek esetleg?
Kezdő vagyok :)
2013. márc. 12. 19:12
1/7 anonim válasza:
Nekem anyukám párolva, vagy sütve szokta csinálni. Úgy kevesebb kalória van benne mintha rántaná. Hozzá jégsalátát és káposztát aprít össze, natúr joghurtot rak rá, amit kaporral, petrezselyemmel, meg egyéb fűszerrel lehet ízesíteni. Kaporral elég csípős íze van, de én így szeretem, te bárhogy ízesítheted.
2/7 anonim válasza:
Zoldfuszerekkel megszórod, tepsiben pár csepp olivaolajon megsutod, aztán friss zoldségekkel tálalod :-) Nagyon finom.
3/7 anonim válasza:
Azért minimum egy étkezésnél tegyél mellé rizst is és ne csak zöldséget, mert kell az energia a sporthoz.
4/7 anonim válasza:
# 3 - Ne oszd többször is ugyanazt a hülyeséget. Az energiát lehet nyerni szinte BÁRMELYIK ételből, zsírból is és alacsony szénhidráttartalmú zöldségekből, gyümölcsökből is. A tömény szénhidrát ( rizs, burgonya ) NEM SZÜKSÉGES.
5/7 anonim válasza:
Még bőrösen sincs vele baj, csak ne rántva legyen.
6/7 anonim válasza:
Simán mehet a bőr is! :)
Ahogy jól esik, kivéve rántva! :)
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm
2013. márc. 14. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!