Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 1-2 napos víznappal mennyit...

1-2 napos víznappal mennyit fogyunk?

Figyelt kérdés
Tudom csak víz megy le belőlünk, de kb mennyit lehet így leadni? Még ha az ami lemegy, csak víz is.
2009. szept. 13. 23:57
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
1 - 2 kg, de nem tudom, mire lenne ez jó. Fogyásnak nem számit, az egyetlen értelme az, hogy a káros anyagokat kimosod a szervezetedböl.
2009. szept. 14. 08:14
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az aktivitási szintedtől függ.

Ha nem sportolsz és nincs számottevő mennyiségben elraktározott szénhidrát az izmaidban, akkor a vércukrot fogja használni energianyerésre a szervezet.

Ha leesik a vércukorszinted, akkor ugye tudod mi van....

Edzetlen nőnemű egyedeknél (biztos vagyok benne, hogy Te ide tartozol) úgy 300 gramm az izmokban és a májban tárolt glikogén mennyisége. Ez ki tud ürülni egy nap alatt, + minden grammja 2 gramm vizet köt meg, ez szintén kimegy.

Megközelítőleg tehát 1 kiló súlycsökkenés lehetséges, ami másnap, vagy a következő néhány napban visszamegy.

Semmiféle méregtelenítő hatása nincs, annak tudatában, hogy amúgy is ajánlott 3-4 liter vizet meginni naponta, főleg annak aki diétázik.

Ne csinálj víznapot, káros lehet!

2009. szept. 14. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!