Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tényleg a legproblémásabb...

Tényleg a legproblémásabb helyekről fogyunk a legkésőbb? Akkor nálam miért nem így van?

Figyelt kérdés

Olyan fajta voltam, hogy a derekam nagyon vékony, a hasam lapos, viszont ha feljöttek a kilók, azok egytől-egyig combra meg fenékre mentek. mivel rengeteget sportoltam, a hasam lapos maradt. az utóbbi időben azonban egy súlyos sérülés következtében csaknem minden sportot ki kellett iktatnom az életemből, ígyhát a lapos hasam és a vékony derekam a múlté :(

kellett fél év, mire rájöttem, hova vezet a dolog, úgyhogy életmódot váltottam és reméltem a fogyást. mivel itt többször is olvastam, hogy először onnan indul meg a fogyás, ahova utoljára híztunk, örültem, hogy a hasamról lemegy a zsír, és reméltem h lesz kitartásom az évek óta a fenekemen üldögélő zsír "lefogyasztására".

Hát, nem így történt. A combomról és a fenekemről fokozatosan tűnnek el a párnák, a derekam újra vékony, a hasam is kezd laposodni, azonban a csípő körüli párnácskák nem moccannak. eddig nem volt olyan vészes, hogy volt, de mivel a többi folyamatosan fogy, most már nagyon észrevehető :S ha felveszem a nadrágot, a nadrág dereka fölött kitüremkedik :S ilyen még a legnagyobb súlyomnál se volt...

miért van ez? és mit tehetnék ellene? (egészségesen kajálok, az étrendemre is rábólintottatok itt, heti 3-4x aerobic-ozok 45 percet)

2011. jan. 13. 00:06
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
idővel lemegy.én mikor edzedtem akkor kezdett a hasamból lemenni, nem voltam kövér csak volt egy kis felesleg.most h már 1 hónapja nem voltam így visszajött ami épp már lement.
2011. jan. 13. 00:59
 2/2 anonim ***** válasza:

Az első, ahonnan fogyok, mindig a mellem.

:(

Viszont tokából, arcból is fogyok rögtön, szóval nekem az arcomra van írva, hogy éppen diétázom.

:))

2011. jan. 13. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!