Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nincs túl magasztalva a zöld...

Nincs túl magasztalva a zöld tea? Csak egy kicsikét nem?

Figyelt kérdés

Mindenki azt issza, hangsúlyozza a kérdéseinél. Én nem iszom, illetve ritkán, ha fázom és teára vágyom vagy ha már nagyon unom a vizet.

De szerintem már túl van magasztalva egy kicsit. A legtöbben ettől várják a megváltást. Közben pedig szerintem nem sok köze van a fogyókúrához. Vagy tévedek? Igyam én is 2 literjével mindennap?

2013. márc. 10. 12:12
 1/8 anonim ***** válasza:
22%

Végre valaki, akinek feltűnik még ez!

Pont most akartam én ezzel kapcsolatban egy "kérdést" kiírni.

Én is nagyon szeretem a zöldteát, finom és egészséges, nem tudtam volna elképzelni a napjaimat nélküle.

Aztán a szüleim mindenhonnan azt hallják hogy a fogyókúrázók isszák, mert ezek a barom birkák azt hiszik ettől fogynak!! -.-''''' Szóval eltiltottak a kis bögrés finomságomtól és kidobták a drágán megvett szárított zöldteámat.

KÖSZÖNÖM SZÉPEN, TI B@LFASZ FOGYÓKÚRÁZÓK! Miért nem bírtok simán normálisan kajálni és sportolni mint mindenki más?!

2013. márc. 10. 12:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Jópár dolognál kiemelik fogalmam sincs, mennyire megbízható cikkek, hogy valamiért jók fogyókúrához, a zöld teától a kókuszzsírig... Mivel olyan drasztikus hatása nem lehet, én nem különösebben foglalkozom velük s azt iszom, ami jólesik. Néha zöld teát (jázminosat :)), néha feketét (Pu Erh), néha gyümölcsteát, de legtöbbször vizet.

A táplálkozásnak van igazi szerepe, víz persze kell, de amikor valaki azt hiszi, hogy iszik ezt vagy eszik azt, az már önmagában számottevő... Szerintem az igencsak önámító avagy naiv. Mondom ezt mindennemű szaktudás nélkül, puszta józan ésszel.

2013. márc. 10. 12:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Kicsit hülyén jött ki, mert a kókuszzsír nem ital, na mindegy :P

#1: De nem tudtad megmondani nekik, hogy ez finom, nemes tea, kultúra és minden?! Jó teát kidobni, ezt nehezen kezelem :(

2013. márc. 10. 12:20
 4/8 anonim ***** válasza:

De!nagyon finom és ennyi fogytam 12 kg úgy hogy nem ittam zööld teát :D

de: nekem a mérlegemet akarta anyukám elvenni mert hogy az anorexiások méricskélik a kaját :D :D

66 kg vagyok amúgy :D

2013. márc. 10. 12:37
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Első...nem a többiek hibásak azért, amiért a szüleid degeneráltak o.o
2013. márc. 10. 13:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Egyszer láttam egy kérdést, amiben az állt, hogy konkrétan mennyit fogyhat a kérdés feltevője ha minden nap iszik zöld teát. Ennyi. Nem minden nap iszik zöld teát ÉS sportol ÉS diétázik, nem. Minden nap iszik zöld teát. Számomra ez nevetséges volt.

Én szeretem, és minden nap iszok, a napi 2-2,5 l bevitt folyadékban benne van a zöld tea is, és ugyan fogytam 10 kilót, de nem ringatom abban a hitben magam, hogy a tea segített.

Viszont köztudott tény, hogy nagyon egészséges italról van szó.

2013. márc. 11. 08:21
 7/8 A kérdező kommentje:
Az én hasam nem szereti. Szoktam inni, de nem szereti a gyomrom. Vagy elviselhetetlenül begörcsöl tőle, vagy pár perc múlva ki kell adni/adnom magamból. De érdekes, hogy csak azt más nem jön ki.
2013. márc. 11. 12:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyébként régebben velem is ez volt, reggelente ittam egy csésze zöldteát, és egyből kijött belőlem. Aztán valahogy megszoktam a gyomrom, most már jól esik, és szeretem.
2013. márc. 11. 13:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!