Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítség nélkül nem megy az...

Segítség nélkül nem megy az edzés. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és március 1től edzek egy edzőterembe ahol van kardio edzés meg minden. de nekem kell egy olyan ember aki oda áll mellém és mondja hogy mit-hogy csináljak. de sajnos senki se segít. a barátnőim akikkel megyek azok nem segítenek, magukkal vannak elfoglalva. van ott még 1-2 kigyúrt állat de hozzájuk félek oda menni meg amúgy is ők végig csak súlyzóznak. tudom hogy lehetnék önállóbb de nem megy... amúgy edzők nincsenek mindenki maga eddze magát. 10 kilót szeretnék leadni de így nagyon nehéz hogy 5 perc után mindent abba hagyok mert nem tudom hogy kell kezelni,mit erősít/feszesít,mennyit kell belőle csinálni stb. mit csináljak?
2013. márc. 8. 12:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Az internetről azért könnyen megtudhatod, melyik gyakorlat milyen izmokat erősít... Sőt, soknál érezni is fogod ;)

Én néztem pár youtube videót, úgy tapasztaltam, a 20 egy tipikus ismétlésszám. Legyen olyan nehéz a súly, hogy ezt meg tudd csinálni, de azért már fáradj, egy izomcsoportra többféle gyakorlatot végezz, majd lehet ismételni :) Ne erőltesd túl magad. Én még nagyon edzetlen vagyok, igen hamar kidőlök, addig csinálom, amíg normálisan bírom. De én csak itthon súlyzózgatok :)

S persze melegíts be előtte, de ezt bizonyára tudod.

2013. márc. 8. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!