Ha egyszerre csak kb.25 percet tudok tornázni, akkor az úgy jó, hogy mondjuk délután is 25 perc, és este is 25 perc?
Figyelt kérdés
Kicsilányom van, egyedül nevelem, pár hónapos, nincs segítségem. Ennyi időm van, nagyon rossz alvó.. Leállok tornázni(élvezem a tornát,meg úgy minden, de a 20-25 percnél már ordít,sír,mennem kell, nincs lehetőségem ennél többet egyszerre,sajnos) Így délután 2 tájékán bírok 25 percet, (Czanik Balazs-Capoeira aerobic DVD) és délután felé 20-25 percet... 159 cm vagyok, és 60kg. 10 kilót szeretnék fogyni. Persze mellette ügyelek az étkezésre. Nem eszem magas szénhidrát,zsír,tartalmú élelmíszereket. Előnyben részesítem az étrendemben a tejtermékeket,a natúr húst,a párolt zöldségeket, gyógyteákat iszok üditő helyett. Szóval az étkezés része nagyjából oké.. De a mozgás, így jó? Mindennap 2x25p mozgás2009. szept. 13. 14:29
2/3 anonim válasza:
Én is így csinálom, szintén baba miatt. Nálam is működik, nálad is fog! Sok sikert a fogyáshoz!
3/3 anonim válasza:
Persze, hogy jó nem annyira hatásos mintha együtt csinálnád és 50 percet, mert a zsírégetés olyan 30-40 perc után indul be, de ennek is meg lesz az eredménye. Tehát ha erre van időd így is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!