Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így egyelőre jó volt a mai...

Ez így egyelőre jó volt a mai nap folyamán? És még mit mennyit hányszor egyek?

Figyelt kérdés

Reggelire ettem egy körtét és most ebédre egy kistányér töltött paprikát egy zsömlével.

Szeretnék 5kilót leadni, most sajnos nem tudok mozogni, mert beteg vagyok. Ez így jó volt mára, még egyek valamit? Mi legyen az és hány körül?

170cm vagyok és 56kiló. 16/L köszönöm előre is a válaszokat.

2009. szept. 13. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó de én a zsömlét azt kihagytam volna amugy énis ugyan iylen méretekkel ugyan ennyit szeretnék fogyni :D 15/L
2009. szept. 13. 13:24
 2/5 anonim ***** válasza:
58%

170 cm-hez az 56 az teljesen korrekt, nem kellene fogyni belőle már.

A lényeg, hogy egyél 3 óránként valamit, hogy az anyagcseréd nem álljon le, de este 6 után már ne egyél semmit, max igyál teát/vizet.

Egyél vacsira puffasztott búzát vagy rizst :)

2009. szept. 13. 13:29
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem gyümölcsöt egyél.. am én is kb ennyit ettem mint te, reggelire egy körte, ebédre én paprikáskrumplit, de zsemlét nem ettem, és ettem még egy kis borsólevest is. még szőlöt vagy szilvát fogok enn.

én am 176 cm és 59 kg vagyok, 55 szeretnék lenni

16/L

2009. szept. 13. 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Vacsorára tíz deka túrót
2009. szept. 13. 20:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Meg egyél még egy tál pörköltet, vagy egy-két kakaóscsigát, mert szerintem ez igen kevés! És elég soványnak tűnsz.

Ne kezdj ilyen hóbortokba! Nme arról van szó, hogy nőiesedsz, kerekedik a csípőd, és szokatlan? Nőnek akarj látszani, ne gyereklánynak! Ebben a korban mindenki meglepődik, mikor a bakfisos sutaság kezd eltűnni róla.

Alig ettél fehérjét, és semmi gabonát. És a rost is kevés.

2009. szept. 13. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!