Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kg. vagyok mit tippeltek?...

Hány kg. vagyok mit tippeltek? KÉPPEL

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Tudom hogy nem vagyok sovány csak érdekel hogy az emberek jelenleg hogy látnak engem. :)

2013. márc. 6. 20:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Mozogni mozogni mozogni! Izmot építeni.
2013. márc. 7. 11:37
 22/25 anonim ***** válasza:
60%

Tyű csaj, tényleg nem akarlak megbántani, de én a 89 kilómmal jobban nézek ki. (167 cm)

Tuti jó a mérleg? Tornázol?

Jó, tudom, mindenkin másképp oszlik el, stb.

Ne vedd sértésnek, csak meg vagyok nagyon lepődve, olyan 100 körül tippeltelek volna. :(

De ne vegyem el a kedved és csak így tovább!!!

A lógásra sok torna, folyadék, hideg-meleg zuhany, elvileg a szelén tabletta is segít, masszírozás, kend a bőröd olajjal, krémmel, amid van. Később is fog még a bőr visszahúzódni, ha folytatod a mozgást, szóval ne ess kétségbe!

Én 17 kilót dobtam le eddig, a karom mindig is lógott, bár van is benne "anyag", még 20-25 kiló hátra van, majd kiderül mi lesz.

Hajrá, hajrá!

2013. márc. 7. 12:39
 23/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm nem dehogy veszem sértésnek, hisz nm bunkón adtad elő magad. A gond az hogy a mozgás nem nagyon megy mert mozgássérült vagyok. De felülésezni szoktam mert azt megtudom csinálni, meg a napokban érkezik meg az elliptikus trénerem remélem az a gép is formál valamit majd rajtam.
2013. márc. 7. 12:52
 24/25 poiu ***** válasza:
Nagyon nőies a figurád. Nem kell csontvázra fogyni, főleg ha olyan szerencsé vagy, hogy a pocakodból adsz le többet.
2013. márc. 7. 14:32
 25/25 anonim válasza:
ne haragudj, de én is többnek néztelek... 175cm-hez vagyok 80kg pár deka :)....és sokkal kisebb a hasam meg a fenekem...én kb 90 felett néztem így ki , mint te....pedig én is a "logósabb" fajtából vagyok :(..... de sok sikert amúgy :)....hajrá...biztos menni fog :D
2013. márc. 7. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!