Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak izomláz esetén...

Mit csináljak izomláz esetén (Rubint Réka)?

Figyelt kérdés
Tegnap elkezdtem végre tornázni. Végigcsináltam Réka Add önmagad 1.-et +Péntek Enikőtől hasizmot, de ma hatalmas izomlázam lett. Pihentessem 1 napot vagy tornazzak rá,ha tudok? Egyébként heti hány ilyen edzés javasolt, hogy legyen eredménye? Túlzásba se akarok esni, de azt se szeretném hogy kevés legyen.
2013. márc. 5. 11:36
 1/8 anonim válasza:
Én is pont őket választottam, ugyan ezeket csinálom. Én úgy szoktam, hogy kb minden másnap tornázok, és mindig valami más blokkot választok. 1 nap tornázok, 1 nap kimarad. Ha rátornázok az izomlázra és másnapra nekem el szokott múlni. Van olyan, hogy nem hagyok ki egy napot, hanem pl 3 napot egyfolytába, változó. Emellett úgy is táplálkozom (szénhidrátot kerülöm pl), persze néha bűnözök, de úgy gondolom egyszer élünk nem vonom meg magamtól néha néha a finomságokat, rajtam nehezen látszik meg szerencsére:) Szóval szerintem nem muszáj minden nap, én heti kb 4-5x szoktam tornázni és szép lassan látszik is már a kívánt eredmény. Nem vagyok szakember ilyen téren, ezek csak a saját tapasztalataim. Sok sikert.
2013. márc. 5. 11:58
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a választ!:)
2013. márc. 5. 12:05
 3/8 anonim válasza:
Nincs mit:) ja és kifelejtettem, hogy a bemelegítés és a nyújtás is nagyon fontos!!
2013. márc. 5. 12:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Célszerű az edzésbe beleépíteni a nyújtást, de eleinte a szokatlan terhelés mindenképpen ilyen állapottal jár. Pihentetni is érdemes, pár nap múlva pedig folytatni. Ha a hasizmaid fájnak, legközelebb lehet dolgoztatni a hátat.
2013. márc. 5. 12:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Hogy legyen eredménye mennyi az ideális edzésszám egy héten? Ehhez jó lenne ismerni milyen eredményt szeretnél elérni.
2013. márc. 5. 12:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát nyárig szeretnék olyan max 5 kilót fogyni + laposabb has, feszesebb fenék. Tudom, pár hónap alatt nem lesz tökéletes alakom, de a lehető legjobbat akarom kihozni magamból.
2013. márc. 5. 12:56
 7/8 anonim válasza:
1. vagyok, ha fogyni is szeretnél, akkor iktass be egy kis kardio edzést is. Vagy például a futás is jó, ugráló kötél.
2013. márc. 5. 13:08
 8/8 anonim ***** válasza:
Vagy ne olyan ételeket egyél, amik kórosan befolyásolják a vércukorszintedet (gyorsan felszívódó szénhidrátok - cukor, keményítő, tejben lévő hormonok, fehérjék) hanem olyanokat amiket megfelelően tudsz megemészteni, nagy vércukorszint és inzulinszint ingadozás nélkül. Nagyjából ez tehető egyenértékűvé a karcsú, szálkás testtel illetve az egészséges fogyás folyamatával.
2013. márc. 5. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!