A zsírégető káposztalevesnél a hagymákat is fel kell vágni és úgy beletenni? És a paradicsompürét meg a húsleveskockát mikor kell beletenni?
Szinte mindegy. A húslevesbe tesznek egész hagymát, de egyébként ha felvágod akkor könnyebb enni.
Húsleveskocka már műanyag, inkább főzz bele húst, fűszerezd meg magad!
Ha zöldségeket eszel, azt jól teszed. DE figyelj arra, hogy sokat kell enni belőlük, hogy elég tápanyaghoz jusson a szervezeted. Zsiradékon indítsd az ételt készítéskor, ez fontos tápanyag is, energiaforrás és az emésztőrendszered erre fog hatékonyan reagálni, így a zsírfogyasztás igen fontos.
Húst is egyél, ha nem kívánsz minden nap hát nem kell, de húsleveskocka helyett nagyon ajánlott húst, kolbászt, szalonnát főzni együtt a zöldségekkel.
Ez bár fura nevet adtál neki "zsírégető káposztaleves", mindenesetre a normális zöldség+hús alapú táplálkozás egy leves receptje, ami jó mert egyenletes vércukorszintet fog adni (vagyis nem zavarja azt meg) így egészségesen működhet a szervezeted, ami gyakran fogyással jár (ha valakin van felesleg).
Használhatsz változatos zöldségeket, amihez kedved van, illetve ha kívánod, étkezések között egy kis gyümölcs sem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!