Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ehetek nem sovány dolgokat?

Ehetek nem sovány dolgokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A helyzet a következő: nem akarok fogyni, csak súlyt tartok már.

A fehérjeszükségletem azonban nem tudom kielégíteni, nem tudok enni fehér húsokat, halat, light sajtot stb.

Nagyon meghíznék hogyha marha/sertéshúst ennék, félzsíros túrót, sok-sok tojást, olajos halkonzervet stb?

a szüleimmel élek és (anyagilag tőlük függök még). nem tudok sovány húsokat venni meg ilyenek..

mivel mindkét szülőm nagyon nagy kenyér/tészta/rizs-evő, nem engedik meg hogy alacsony ch-n legyek, kötelező a napi x szelet kenyér legalább+ valami tésztás vagy rizses ebéd.

(anno voltam alacsony ch-n, azzal fogytam le, de azóta nem engedik)

Szóval ehetnék zsírosabb dolgokat, hogy fedezni tudjam a fehérjebevitelem? naponta sajnos abból csak 15-25 grammot tudok bevinni ami lássuk be, nagyon kevés, izomleépülés lesz a vége.

(táplálkozásharcművésznek üzenném, mert úgysem fogja kibírni hogy ne írjon választ, hogy a ch-s témát hagyjuk, csak úgy felvázoltam miért vacillálok a zsíros dolgokon)

a lényeg: ehetek nem sovány dolgokat hízás nélkül, súlytartón, hogy ne legyen izomleépülés?

2013. márc. 4. 17:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Már megkaptad a választ: egyél bátran sertéshúst.
2013. márc. 5. 19:31
 22/25 anonim ***** válasza:
ha sok ch-t eszel ígyis úgyis vissza fogsz hízni úgyh nem tökmind1? mondjuk ha eszel fehérjét akkor izmod marad talán. sztem ebéd után hányd ki a kenyeret meg tésztát, stb és sunyiban egyél zsíros husikat, tojást stb
2013. márc. 6. 00:14
 23/25 anonim ***** válasza:

Szegénykém, te aztán tényleg nem kaptál rendes választ...

Én a helyedben azt tenném, hogy amikor muszáj kenyeret, tésztát enni, akkor következetesen elválasztanám a zsírtól. Például azt mondanám a szülőknek, hogy most csak üresen kívánod a tésztát vagy egy üres pirítós esne jól. És később, kb 3 óra elteltével enném meg a zsírosabb fehérjéket.

Azt nem írtad, sportolsz-e, mert azzal is lehet játszani. Edzés előtt nem baj, ha több a szh, és közvetlenül edzés után sem a zsírdepóba megy, hanem a kiürült máj- és izom raktárakba.

Alapvetően törekednék rá, hogy délután minél kevesebb legyen a szh, főleg lefekvés előtt. Hosszútávon pedig alkudoznék a szülőkkel, hogy oké megeszed,amit muszáj, de a kelleténél jobban ne szóljanak bele...

És igen, amiket írtál, jó fehérje források, zsírosabb húsok, tojás, olajos hal... ezek jók, a sajt, túró elmegy.

HOgy néz ki egy napod? Hol eszel, otthon vagy a suliban? Hány kiló vagy, hány centi? Edzel is valamit? Miért felügyelnek így a szüleid? Túlságosan lefogytál?

2013. márc. 10. 13:26
 24/25 anonim ***** válasza:
Jaja tej,sajt,túró stb jó fehérje forrás. Ha már ennyire a fejed fölött állnak kaja közben akkor egyél fél adagokat az is jobb mint a semmi.
2013. márc. 10. 16:29
 25/25 anonim ***** válasza:

Szia én csóró vagyok igy hasonló cipőben járok mint te.Durumtésztát ehetsz ritkén olcsóbb mint a tojásos

a krupmlira azt szoktam mondani hogy utálom.Kenyeret edd délelőtt uzsira már ne. a rizsból kevés tök oké

itt számolhatsz ha nincs mérleg légy kreatív nézz uténa mennyi a kalória szükségedet,a disznóhústól meg ne félj nézd csak : [link]

[link]

tojást meg edd meg simán nem olyan sok az 5 g zsír

VAgy veszel a zsebpénzedből olcsó fehérjét..ha tudsz

2013. márc. 23. 15:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!