Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ehetek nem sovány dolgokat?

Ehetek nem sovány dolgokat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A helyzet a következő: nem akarok fogyni, csak súlyt tartok már.

A fehérjeszükségletem azonban nem tudom kielégíteni, nem tudok enni fehér húsokat, halat, light sajtot stb.

Nagyon meghíznék hogyha marha/sertéshúst ennék, félzsíros túrót, sok-sok tojást, olajos halkonzervet stb?

a szüleimmel élek és (anyagilag tőlük függök még). nem tudok sovány húsokat venni meg ilyenek..

mivel mindkét szülőm nagyon nagy kenyér/tészta/rizs-evő, nem engedik meg hogy alacsony ch-n legyek, kötelező a napi x szelet kenyér legalább+ valami tésztás vagy rizses ebéd.

(anno voltam alacsony ch-n, azzal fogytam le, de azóta nem engedik)

Szóval ehetnék zsírosabb dolgokat, hogy fedezni tudjam a fehérjebevitelem? naponta sajnos abból csak 15-25 grammot tudok bevinni ami lássuk be, nagyon kevés, izomleépülés lesz a vége.

(táplálkozásharcművésznek üzenném, mert úgysem fogja kibírni hogy ne írjon választ, hogy a ch-s témát hagyjuk, csak úgy felvázoltam miért vacillálok a zsíros dolgokon)

a lényeg: ehetek nem sovány dolgokat hízás nélkül, súlytartón, hogy ne legyen izomleépülés?

2013. márc. 4. 17:52
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Ha nem eszel hozzá CH-t, nyugodtan eheted a zsíros dolgokat.
2013. márc. 4. 17:56
 2/25 anonim ***** válasza:

Próbáld ki és meglátod megy-e.

Azt írod nincs más lehetőséged. Ha nincs más lehetőséged, akkor hiába mondja itt bárki, hogy ne egyél kenyeret zsíros hússal. Ha meg mégis van (mindig van) más lehetőséged, akkor meg szerintem te is tudod mit kéne enned, ha sikeresen fogytál. Ugyanazt kell enni súlytartásnál is, csak kicsit többet.

2013. márc. 4. 17:57
 3/25 A kérdező kommentje:

De épp ezaz:

Ch mellett lehet enni zsíros dolgokat hízás nélkül? Nem tudom máshonnan bevinni a szükséges fehérjét :(

2013. márc. 4. 17:57
 4/25 anonim ***** válasza:
Amennyiben mértékkel eszed azokat a nem sovány dolgokat és a CH-kat, akkor nem fogsz hízni...
2013. márc. 4. 17:58
 5/25 anonim ***** válasza:
Mertekkel edd, akkor nem hizol.
2013. márc. 4. 18:05
 6/25 A kérdező kommentje:

De ha mértékkel enném a zsíros dolgokat, akkor sem lenne meg a napi fehérjebevitelem.

egy átlagos életmódváltó eszik egy nap

csirkemellfilét, sovány túrót, light sajtot, talán még protein turmixot is, tojásfehérjét.

én tudnék enni

néha sertéshúst, sajtot, félzsíros túrót, olajos/paradicsomos halkonzervet, tojást sárgájával együtt(szüleim miatt meg kell ennem az egészet, nem dobhatom ki a sárgáját)

a fehérjebevitel ugyanannyi lenne, csak nekem magasabb a zsír, értitek?

és mivel a CH mindkét esetben kb. egyforma magasságú, én több kalóriát vinnék be, mint az előbbinél.

viszont másképp hogy lehetne fedezni a napi fehérjebevitelt? nincs ötletem. ha rajtam múlna, akkor visszaszorítanám a ch-t és valami paleószerű izé lenne belőle, de ezt nem tehetem meg, mert a szüleim nem engedik hogy egy nap ne egyek kenyeret vagy nem zöldségköretet!

2013. márc. 4. 18:06
 7/25 anonim ***** válasza:

Állnak melletted a tüzes vassal, és ordítanak, hogy "zabáld a kenyeret"?

Anorexiás vagy? Csak őket felügyelik így.

2013. márc. 4. 18:37
 8/25 anonim ***** válasza:

"a fehérjebevitel ugyanannyi lenne, csak nekem magasabb a zsír, értitek? " Jól látod a dolgokat.

A legegyszerűbb az lenne ha te főznél magadnak, anyunak meg mondanád miket vegyen a boltban, én erre a vonalra mennék rá, egyébként csirkecomb, csirkemáj is jó a te szempontodból és semmivel sem drágább mint a marha, erre beszéld rá anyut.

2013. márc. 4. 18:45
 9/25 A kérdező kommentje:
nem engedik hogy külön főzzek. azt kell ennem ami otthon van. akkor főzhetek magamnak, ha nincs otthon ebéd, de ilyen nagyon ritkán van.
2013. márc. 4. 18:51
 10/25 A kérdező kommentje:
az ebéd pedig az esetek 95%-ában valami tészta,krumpli, vagy néha főzelék. nagyritkán pedig sertéshús. mert erre van csak pénzünk.
2013. márc. 4. 18:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!