SOS! Bekajáltam egy csomó csirkecombot (bőrtelen), konkrétan 5-öt, aminek darabja kb.15 dkg.800 g. Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Ha nem kívánom meg így a húst(csak ezt szoktam.. Mióta diétázni kezdtem(fél éve), az édességektől hánynom kell, ha belegondolok, h megenném-e XD), szal akkor csupán 1400 kcalt ettem volna ma. Szerintetek ugorjak le a szembe lévő edzőterembe kocogni? Ha igen, mennyit? Így majdnem 1500 többletem van, szal 3 órát próbáljak kocogni?2013. márc. 4. 16:27
1/10 A kérdező kommentje:
Persze felosztva.. Óránként kicsit pihenve
2013. márc. 4. 16:30
2/10 anonim válasza:
Azt' attól hogy egy nap benyomsz 1500kalóriával többet mi bajod lesz? Nem fogsz emiatt felkapni 5kilót így gyorsban :)
3/10 anonim válasza:
Ha jól bezabálsz utána szaladsz az edzőterembe sokkal többet ártasz a szervezetednek, mintha nem csinálnál semmit sem...
Egyébként meg eső után köpönyeg... előbb kell gondolkodni és utána cselekedni nem pedig fordítva. Mert amikor jól telenyomtad magad, nem jutott eszedbe, hogy ez mennyi plusz kalória, akkor most mit rágódsz rajta?
4/10 A kérdező kommentje:
A poén az, hogy teli sem vagyok. :D csak energiával. Még enni is tudnék am. :d S hát miért vagyok leoltva, mert mozognék? :/ szal most tespedjem végig a napot, h már tök 8?:/
2013. márc. 4. 17:03
5/10 A kérdező kommentje:
Ja, és kettes : abszolút nem rágódom rajta, az sos is csak azért van ott, mert ha futni fogok, akk időben akarom elkezdeni. Emellett akármennyire meglephet, de ezt az oldalt nem kioktatásra hozták létre, magyarán a válaszod már csak puszta rosszindulatból lett létre hozva. Még szerencse, hogy nem veszem magamra, viszont te meg lehetnél kedvesebb, mert más veheti. :)
2013. márc. 4. 17:12
6/10 A kérdező kommentje:
Na mi legyen skacok, menjek? :D
2013. márc. 4. 17:14
7/10 anonim válasza:
Ha 2 órát kihagysz az étkezés után, nyugodtan edzhetsz.
8/10 A kérdező kommentje:
Valójában egy ilyen válaszra vártam! :D megerősítési kényszeresség, tudom-tudom, de most miért ne? :D köszi a válaszokat, lemegyek! :) viszem a tanulnivalót is, a pihenéshez. Sziasztok :)
2013. márc. 4. 18:05
9/10 anonim válasza:
válts diétát ;) paleo ketogén diéta neked való és még fogynál is :) de a sima paleo is tökéletes :)
10/10 anonim válasza:
A hús nem hizlal, ne aggódj.
Én vacsira tolom a szalonnát, kolbászt, stb. ha kívánom, mégis már fogytam 17 kilót, szóval ne aggódj! :)
A szénhidrát a bűnös csak, ha hizásról van szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!