Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tik ezt a problémát hogyan...

Tik ezt a problémát hogyan oldjátok meg?

Figyelt kérdés
leszeretnék fogyni, kevesebbet eszek, mint ettem, már a csokit is kilöktem az összes többi édességgel együtt, de hiába tudom h nem szabad sokat ennem mégis akármilyen ételt látok megakarom enni...én ezt nembirom...tornázok is de nemfogyok :( tikteket mi motivált arra hogy ne egyetek meg mindent ami a szemetek elé kerül és hogyan fogytatok le?
2013. márc. 3. 12:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát annak kéne motiválnia ami a célod, a jó/jobb forma, vagy hogy az ellenkező nemnek vonzóbb legyél. Amikor már látod hogy közeledsz a kitűzött cél felé az már ad egy löketet a motivációban. Elsőre ne a tökéletest akard, hanem azt ami a közeljövőben reális cél neked, így nem lesz csalódás. Teszem azt ha vagy 80kg akkor tűzd ki azt célnak hogy 2hónap múlva 72 akarsz lenni, ez a változás már látszódni fog, ezután tűzd ki azt hogy a következő 2 hónap alatt még 8 kilót kell fogynod, egyre jobban látványosabb lesz így, remélhetőleg a sikerélményed is megjön.
2013. márc. 3. 12:14
 2/2 anonim válasza:
Engem az motivál, ha abbahagytam, hogy elmegyek vásárolni és valamiből nincsen rám méret:D Lehet hülyeség de így van. Ilyenkor kapok egy löketet, hogy FOLYTASD! xd
2013. márc. 4. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!