Lányok, ti hogyan oldjátok meg ezt a menzesz előtti problémát?
Én soha nem használok semmit előre. Ha betétet raksz be feleslegesen, azzal is csak a hüvelygomba kialakulásának teszel jót. A tampon meg egyenesen tilos.
Járj gyakrabban wc-re, és ellenőrizd.
Ha meg annyira összevissza jön meg, fordulj orvsohoz, mert nem játék. Nem normális, hogy 1 hétig görcsöl a hasad és csak utána jön meg.
Én is így voltam,és bizony sokszor ért meglepetés.
Aztán elmentem dokihoz, és ő mondta, hogy választhatok: fogamzásgátló, vagy hormontabi. A fogamzásgátlót választottam, mert szerinte abba kevesebb a hormon. Mióta szedem percre pontosan megjön.
A fog. gátlóval az a gond, hogy mesterséges ciklust hoz létre, ami ugyan percre pontos, de amint abbahagyod a tablettát, a probléma visszatér, és gondot okoz pl. a gyerekvállalásnál is.
A tisztasági betétre megy ugyanaz vonatkozik, mint a hagyományosra: növeli az esélyt a gombás és bakteriális megbetegedésekre. Ha netán még illatos is, akkor szinte garantált a gomba előbb-utóbb.
Nem kell bedőlni a reklámoknak.
Első
kedves utolsó:
csak mikor majd abbahagyod a fogamzásgátló szedését, ugyanolyan rendszertelen lesz, mint volt. tudom, mert így jártam. inkább javaslom a cickafark tea fogyasztását.
ma 11:14 vok!
11:08-nak szólt, bocsi, elírtam.
ma 11:16
Igen, tudom, mert próbáltam egyszer abbahagyni, és össze-vissza jött meg. De a hormontablettát még többen szidják, azért nem mertem azt. Azóta már van is "értelme" szedni a fogamzásgátlót, így hát ennél maradtam.
Cickafark tea jó a mensi beállítására? Szoktam inni, de más okokból.
24/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!