Ha valaki 7-8 kilót lefogy, elképzelhető, hogy kisebb lesz a lábmérete?
A gördülötalpas cipök apro, kis izmokat "edzenek" a labban, amiket fitnessedzes nem igazan. :)
Es igen, a lab hossza nem valtozik, mivel egyszerüen a pubertaskor vegen megall az un. "csöves csontokban" a csontkepzödes. Tehat ha kisebb cipö kell, csak az izmokkal törtenhet valami, valamilyen hatasra. Ill. amit irtak a testsulyrol, az is nyomhatja.
Ja, es meg sorvadas jöhet persze szoba.
5.
A testmagasságom, 159cm.
Mielőtt lefogytam, 72kg. voltam, és a 36-os cipők, tökéletesen passzoltak a lábaimra.
Most 64,5kg. vagyok, és a cipőim majdnem nagyok.
Ha lefogynék még 5-6 kilót, akkor érném el, a magasságomhoz mért, mások által ideálisnak tartott testsúlyt, de akkor még ennél is kisebb cipőt kellene hordanom, olyan 34,5, 35-ös méretűt.
Ez lenne tehát, az igazi lábméretem?
igen.
én valóban fogytam több mint 30kilót. 45,5 cipőt hordtam, azóta 45,5 is elég. de nem lett rövidebb a lábam... egyszerűen vékonyabb jóval a lábfejem.
Kedves Tetro!
Akkor a te lábméreted, semmit nem változott.
Én sem úgy gondoltam, hogy a hossza változhat.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!