Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás utáni lógó bőr mennyi...

Fogyás utáni lógó bőr mennyi fogyásnál keletkezhet?

Figyelt kérdés
Nagydarab vagyok, úgy 125 kiló, semmi egészégügyi gondom nincs (eddig, nyilván lesz, de nem is akarok 70 évig sem élni), a hasam zavar egyedül, mert kicsit már lóg is. Oké, lefogyok, nagy akaraterő kell, gondolom 10-15-öt gond nélkül leadok egy fél év alatt, ha bírom, többet egyenlőre nem tudom, de nem is ez a kérdés, hanem, hogy sokkal kevésbé zavar a mostani nagyobb hasam, mintha lennék akár száz kiló, de lógna rajtam csúnyán és látványosan a bőr is. Még csajozni is szerintem könnyebb hassal, mint egy lógó bőrdarabbal, annál nincs zavaróbb. Nyilván sose tudnék összegyűjteni többszázezret, milliót, hogyha ilyen esetben lennék, akkor leműtessem. Akkor érdemes egyáltalán fogyni? Vagy érdemes, egy darabig? De mennyit lehet leadni, hogy még ne lógjon a bőr?
2013. márc. 1. 10:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

ha odafigyelsz, fokozatosan fogysz, és egészségesen, akkor nem lesz baja a bőrödnek akkor sem ha 70 kgra fogysz..

igyál sok vizet, és mozogj is.. Oké 125kgosan nem egy egyszerű dolog, nyílván nem az Insanityre gondolok pl, de ha eljársz eleinte sétálgatni, vagy esetleg bicózni, az is sokat segíthet, mert feszesedik közben a bőr..

Ja, és heti max 1kgos fogyás egészséges, ennél több már egy az izomveszteséggel jár, másik meg az nem biztos hogy a bőröd is követni tudja majd.

Sok sikert!

2013. márc. 1. 11:44
 2/3 anonim ***** válasza:
A lassú fogyásron túl... Nos, ez emberfüggő. Van, akinek rugalmasabb a bőre, akár idősebb korban is, s nagy súlyvesztéssel is megbírkózik, van, akin lóg... Reménykedj, hogy az utóbbiba tartozol, de majd észreveszed, hogy mi történik... Én mindenképpen megkísérelnék fogyni, már csak az egészségem és kényelmem miatt is.
2013. márc. 1. 16:22
 3/3 A kérdező kommentje:
mindenképpen meg lesz kísérelve, főleg a mozgás hiányzik, de itt a jóidő, úgyhogy hamarosan kezdődik a sportszezonom, meg a diétát is kezdem hamarost, azt ha látom, hogy már lóg, akkor lassítom vagy fenetudja. Többször fogytam 15-20 kilókat gond nélkül, de nyilván nem elég sokmindenre most a 15, de rajta vagyok
2013. márc. 4. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!