Mivel tudnám élénkíteni az anyagcserémet?
Figyelt kérdés
A problémám az, hogy szeretek enni de jó lenne ezt büntetlenül megtenni. Szoptatós anyuka vagyok, és olyan folyadékra, vitaminra lenne szükségem, amitől élénk lesz az anyagcserém és nincs tiltólistán szoptatás időszaka alatt.2009. szept. 11. 10:06
1/6 anonim válasza:
Anyagcsere fokozására sportolás!
Nincsen por, tabi, csodatea. Csak a mozgás.
4/6 anonim válasza:
Zöldtea kapszula!! 12 kg fogytam,és szinte alig mozogtam..
5/6 anonim válasza:
Tök jó.
Én edző vagyok, de mostantól nem fogom diétára verseny előtt a klienseimet, mert a zöld tea mindent megold magától.
Nem kell 12 hetes versenyfelkészülés, napi 2 x1,5 órás edzések, diéta, szénhidrátmanipuláció, vízhajtás, semmi....
Csak a zöld tea.
Kösz, hogy felnyitottad a szemem, isten vagy!
Be is zárom a konditermemet, nyitok egy teázót itt valahol.
6/6 anonim válasza:
Kedves edző azt nem mondom hogy nem kell diétázni meg sportolni mellette,csak azt akartam ezzel mondani hogy a diéta és a zöld tea kapszula sokat segített mozgás nélkül is,így már érthető?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!