Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A LifeT! Lt-es diétákat...

A LifeT! Lt-es diétákat próbálta már valaki?

Figyelt kérdés

Nyilván a srác által az oldalon megosztott képek látványos változásról tanúskodnak, de azok személyre szabott diéták voltak általánosságban.

Érdekelne, hogy a sablon diéták is olyan hatásosak-e?

Én konkrétan a vega diétát szeretném elkezdeni, valaki próbálta már?

Itt vannak a diéták amúgy: [link]

2013. febr. 27. 17:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem akkor elment a kedvem tőle, mikor megláttam, hogy spar müzli. Nem jó a gyári müzli, mert tele van cukorral és hozzá adott dolgokkal. Nem biztonságos. Aztán burgonya saláta diéta alatt? Hát nem tudom, én nem fűznék hozzá reményt. Tele van felesleges szénhidráttal az étrend.
2013. febr. 27. 20:07
 2/4 ChristianeF válasza:
ja és 40 év mire lefogysz..meg tiszta flegmák.
2013. febr. 27. 20:37
 3/4 anonim ***** válasza:

" 5db búzacsírás abonettel

50g spar tk. Müzli

30g fehérjepor (Micellar casein)

15g micellar casein

15g törökmogyoró

4db búzacsírás abonett

30g micellar casein "

Egy rakás felesleg. Láthatóan a micellar casein jól befizetett a reklámért, emellett aki abonett, müzli és bármilyen fehérjepor párti, az dobja a diplomáját jó messzire.

2013. febr. 27. 23:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, Tilttel fogytam, a honlapon található leírások alapján. -9 kg, tartom a súlyom egészséges étrenddel, és heti 3-4 órát sportolok.
2013. márc. 4. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!