A LifeT! Lt-es diétákat próbálta már valaki?
Figyelt kérdés
Nyilván a srác által az oldalon megosztott képek látványos változásról tanúskodnak, de azok személyre szabott diéták voltak általánosságban.
Érdekelne, hogy a sablon diéták is olyan hatásosak-e?
Én konkrétan a vega diétát szeretném elkezdeni, valaki próbálta már?
Itt vannak a diéták amúgy: [link]
2013. febr. 27. 17:29
1/4 anonim válasza:
Nekem akkor elment a kedvem tőle, mikor megláttam, hogy spar müzli. Nem jó a gyári müzli, mert tele van cukorral és hozzá adott dolgokkal. Nem biztonságos. Aztán burgonya saláta diéta alatt? Hát nem tudom, én nem fűznék hozzá reményt. Tele van felesleges szénhidráttal az étrend.
2/4 ChristianeF válasza:
ja és 40 év mire lefogysz..meg tiszta flegmák.
3/4 anonim válasza:
" 5db búzacsírás abonettel
50g spar tk. Müzli
30g fehérjepor (Micellar casein)
15g micellar casein
15g törökmogyoró
4db búzacsírás abonett
30g micellar casein "
Egy rakás felesleg. Láthatóan a micellar casein jól befizetett a reklámért, emellett aki abonett, müzli és bármilyen fehérjepor párti, az dobja a diplomáját jó messzire.
4/4 anonim válasza:
Igen, Tilttel fogytam, a honlapon található leírások alapján. -9 kg, tartom a súlyom egészséges étrenddel, és heti 3-4 órát sportolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!