Tehát, kb.158-159 cm, 70 kg vagyok, ami iszonyat sok. És sajnos még csak 13 éves. Anyáék folyton piszkálnak, és az orvosok is baszogatnak, a családban van több cukorbeteg apai és anyai ágról is. Hogyan tudnám elkerülni hogy ne legyek az? vagy ez a véremben van? a múlt héten 3 napig nem ettem semmit, mert csalódtam egy emberben aki közel állt hozzám, de most azért nemszeretnék enni, hogy lefogyjak.tudom hogy ez őrültség, de nemszeretnék mégjobban elhízni, ráadásul fejlődő szervezet vagyok, így szükségem v an mindenféle táplálékra. Nagyon elszánt vagyok, és ha valamit a fejembe veszek az úgy is van. úgyhogy holnaptól nemfogok enni, de most nemszólok anyáéknak..nemszeretném ha bajaim lennének ebből hogy nem eszek. milyen károkat okozhat ez? elegem van már hogy mindenki csúfol, de ezt nemmutatom, mert erős vagyok, és kitartó is.
2013. febr. 25. 20:19
1/3 anonim válasza:
A nem evés még rosszabb...hidd el, én is csináltam. De akkor amikor mégis eszel, a szervezeted automatikusan el fogja raktározni és egyre csak hízol majd. Kb mennyit szeretnél fogyni? Én most fogytam 8 kg-ot és szívesen segítek :) 14/L
2013. febr. 25. 20:23
2/3 anonim válasza:
Szia! Nehogy elkezdj koplalni, azzal csak ártani fogsz magadnak. Anyudékat és az orvosokat sem értem, hogy miért "baszogatnak" vagy ez alatt mit értesz? Igazából támogatniuk kéne, meg az orvosnak elküldeni dietetikushoz, aki felállít egy étrendet. Innen messziről, neten keresztül nem sokat tudunk neked egy információval segíteni, de viszonylag körbejártam már a témát és én is most próbálok egészségesebb életmódra váltani, ha gondolod írj privátban és segítek, akár végig "melletted leszek" így neten keresztül, ha gondolod. :)
17/L
2013. febr. 25. 20:56
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindkettőtöknek. Első, hogyan fogytál annyit segítenél?
2. válaszoló, úgy baszogatnak anyuék hogy mondják milyen kövér vagyok, meg ha így haladok egy nagy disznó leszek, és ne is csodálkozzanak hogy el akarok költözni innen..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!