Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Innen ki rendelt már Hoodiát?

Innen ki rendelt már Hoodiát?

Figyelt kérdés

Erről az odalról én még nem rendeltem, a másik hoodia rendelésről rendeltem utoljára és az hatásos volt. Valakinek vélemény?

[link]

(csak olyanok válaszoljanak akik normálisat tudnak írni! Köszönöm)

2013. febr. 25. 09:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Tehát ilyen cucc nélkül is ment a fogyás.

"És azért kezdtem el szedni h ne legyen szenvedés a fogyás és ne jöjjön rám a nasizhatnék!"

Komolyan ezért eszel gyógyszert/növényi hatóanyagokat? Az a baj, hogy ha fogyás alatt éhes vagy, nassolhatnál, akkor valamit rosszul csinálsz. Elfojthatod te az éhségedet, ezt bármely diszkódroggal, és bizonyos embereknél (nem mindenkinél) ilyen növényi hatóanyagokkal is el lehet érni, sőt tűk szurkálásával (akupunktúrával) is, fantasztikus. De vajon ha éhes vagy mert rosszul eszel, annak hosszú távon mi lesz a következménye? A fogyás nem egy káros életmód rossz hatása, hanem elvileg egy egészséges életmód pozitív hatása. Ha valakinek nehezére esik fogyni, tudatmódosító szert vesz be ami blokkolja az éhség érzetet, hogy ne kelljen tudomást vennie állandóan az állapotáról, akkor valamit nagyon rosszul csinál.

A fogyás nem koplalás, hanem minőségi táplálékok fogyasztása JÓLLAKÁSIG.

Na most ha valaki csokival, sütivel, joghurtokkal meg pufirizzsel 'fogyókúrázik', akkor tény, hogy keveset kell enniük mert ezek olyan kaják hogy egyébként híznának tőle. De tápanyaghiány mellett a fogyás már nem biztos hogy zsírból történik, minőségi éhezés mellett nagyon gyakori az izomtömeg csökkenés is, erről más fórumozók igen szemléletes hasonlatokkal szoktak írni..

Tehát ha hoodia kell hogy elviseld a fogyásodat, akkor biztos hogy rossz valami. Akkor nem eszel elég húst-zöldségeket, mert ezekkel teljesen jól kellene hogy lakjál :S

2013. márc. 5. 08:35
 12/13 anonim válasza:

Táplálkozásharcművész bár...na mind1 !!!

MI a jó istenért kell neked miden ilyen nemű kérdéshez hozzászolnod??? nem a te negatív kritikáidra kíváncsiak!!!!!!!!! fogalmad sincs hatásos-e vagy sem... Minek ugatsz bele akkor ??? menj el papnak és ott prédikálj ne itt, senki se kíváncsi erre...meguntam, hogy mindenhol a te oktatásod olvasom!!!!! Ki vagy te? az atyaúristen??? na neeeee..... nekem okoskodhatsz ez a poszt után, nem érdekel...mert a te véleményed nekem nem mérvadó. ...

2013. júl. 21. 21:56
 13/13 Slott Anna válasza:

A kérdésre válaszolva: én már rendeltem innen. Jött a válasz e-mail, hogy már csomagolják és küldik. Azóta se...1 hónapja.

Vateráról nem érdemes venni, azt mondják sok a hamisítvány.

[link] , ők tényleg jók, csak picivel drágábbak.

2013. okt. 31. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!