Nagyon drága! De legalább valószinüleg nem hamisitott. Én vaterán szoktam olcsóbban venni, de ott meg lutri, hogy eredeti termék-e.
2013. febr. 25. 11:12
2/13 anonim válasza:
Én tudok normálisan írni! Jelentkezem!
Egyébként miért pont étvágycsökkentő? Van koleszterin csökkentő is, ugyan az kimondottan káros, de sebaj. Az nem jó?
2013. febr. 25. 12:27
3/13 A kérdező kommentje:
Új dolgot nem szeretnék kipróbálni, nekem ez jó volt és ezzel akarok újra fogyni. De köszönöm a választ.
2013. febr. 25. 15:54
4/13 anonim válasza:
Csak a hízásért nem a nagy étvágy felelős (persze a koleszterin csökkentőknek sincs igazából közük a témához!), így meddig fog ez működni? Az az anyagcserénk jellemzője, hogy lassul, főleg ha nem jól eszünk, élünk. A kalóriaszámolósok jól tudják (ők nem feltétlen fogyasztanak éhségcsökkentőket, vas akaratuk van és így esznek kevesebbet és kevesebbet) - de idővel észreveszik, hogy már nem lehet kevesebbet enniük, de a szervezetük alkalmazkodott a körülményekhez (ami már éhezésnek számít), és már nem fogynak, sőt akár egyre löttyedtebb a testük. Ez abszolút 100%-ban a táplálékok minőségéhez köthető, megfelelő ételekből nem tartanának mennyiségi korlátozást, mert fölösleges. Arra van az éhségérzet, hogy jelezze mikor ettünk eleget. Ezt elfojtani.. egyszerűen nem vezet jóra. :(
Én innen rendeltem 5 dobozzal :)) Én is nagyon szeretem!
2013. febr. 28. 07:33
6/13 anonim válasza:
Sziasztok ha esetleg még szügségetek van Hoodiára akkor tudok ajánlani valakit!
Eredeti hologrammos és hatásos! Én is most fogytam vele!
2013. márc. 1. 05:17
7/13 anonim válasza:
Nekem édesanyám rendelte meg szintén erről a weboldalról.
Nekem is nagyon beválik a Hoodia. 88kg voltam 1 hónapja most 83 vagyok. Bár 4 napja szedem csak, de iszonyú nagy segítség nem érzek semmi éhséget megszűnt a nasizási vágyam is. Csak folyton szomjazom tőle. 5l víz simán lecsúszik naponta. :D
19/L
2013. márc. 4. 11:16
8/13 anonim válasza:
És 19 évesen valóban sikerült olyan biológiai ismeretet felépíteni, hogy 4 nap alatt 5 kiló zsír le lehet adni?
2013. márc. 4. 11:31
9/13 anonim válasza:
Remélem, hogy jól értelmezem, hogy az egy hónaphoz képest nem 4 nap alatt dobtad le az 5 kg-ot. Tehát a cucc nélkül is ment neked a fogyás. Akkor minek??
2013. márc. 4. 11:44
10/13 anonim válasza:
Ki írta h 4 nap alatt ember? -.- 1 hó alatt, a gyógyszert szedem 4napja. És azért kezdtem el szedni h ne legyen szenvedés a fogyás és ne jöjjön rám a nasizhatnék!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!