Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki rendelt mar a tornavide...

Valaki rendelt mar a tornavideo.hu rol dvdt? mert előre kell utalni a pénzt. Rendelnék de elötte jo lenne tudni a tapasztalatot hogy tényleg megérkezik e a dvd

Figyelt kérdés
2012. jan. 16. 14:26
 1/2 anonim válasza:
Szerintem nem lesz vele gond. Ezeknek fontosabbak a vevők minthogy megérje nekik az a pár ezer forint amivel le tudnak nyúlni. De ha kicsit jobban szét nézel neten találsz rengeteg ingyenes anyagot, edzésterveket, aerobic dvd-ket és bármit. Szóval a helyedben én meggondolnám fizessek-e valamiért ami ingyen is megkaphatok.
2012. jan. 20. 15:35
 2/2 anonim válasza:
Ha torna videót szeretnél,erősen ajánlom,hogy Béres Alexandrát kezd el vagy csináld,és az ő DVD-it letudod tölteni több helyről,akár az én segítségemmel is!Nem kell legalább megvásárolnod...és a hatás sem marad el!:P
2012. jan. 22. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!