A zumba mennyire mozgat át? Ajánljátok fogyókúrához mozgásképp?
Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 20:36
1/5 anonim válasza:
Ha valaki túlsúlyos akkor az ilyen mozgások többet árthatnak, mint amennyit segítenek.
2/5 anonim válasza:
Fogyózáshoz nem annyira jó, mert nagyon izmosít.
Most Amerikában a testépítők is zumbáznak mert jobban növeli az izmaikat.
3/5 anonim válasza:
Én ezt nyomtam az első 13-14 kilóig, nekem jó.
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! fenn van neten az a video amire zumbáztál? a többi válaszolónak is köszi a hozzászólást!
2013. febr. 25. 11:58
5/5 anonim válasza:
Én nem. Több duci kolléganőm elkezdte, végig röhögték az edzést, gondolom kínjukban, mert a mozdulatokat nem tudták megcsinálni. Nem is fogytak. Bár az olyan edzőről is meg van a véleményem, aki csak a pénzt szedi be, és nem lelkiismeretes, mert nem érdekli, hogy edzenek az óráin vagy sem. Nézd szét a lakhelyeden milyen sportolási lehetőségek vannak, milyen edző tartja az órákat (nekem ez is fontos, általános iskolai tornatanárom nagybundában parancsolt ki az udvarra minket futni, nem volt hiteles).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!