Mennyi idő alatt szűkül össze valamennyire az ember gyomra, ha kicsit visszafogja a mennyiségeket? Elő lehet ezt segíteni valamivel?
Figyelt kérdés
2013. febr. 22. 16:10
1/4 anonim válasza:
Erre a kérdésre nem lehet válaszolni, mindenki más és más. Elősegíteni egyáltalán nem lehet semmivel sem, hiszen ha ez lehetséges lenne, akkor nem lenne szükség gyomorgyűrű illetve gyomor bypass műtétekre.
2/4 anonim válasza:
Én akármikor ettem rohadt kevés adagot(tényleg, egy verébnek is kevés lett volna, de nem koplaltam, csak napi 6-8× kajáltam), nem szűkült egy picit sem a gyomrom. Akár most is meg tudnék enni egy ültő helyemben 3 embernyi éttermi kajaadagot.
Szóval ez emberfüggő, anyám pl. 2 szál ropitól tele van.
3/4 anonim válasza:
egyetlen egy napig kevsebbet ettem de elég keveset kb. 1000kalóriát a megszokott 2500ról.. és már kb. semmi étvágyam egész nap csokit azért talán ennék...
4/4 anonim válasza:
Az örök jótanács: azelőtt állj fel az asztaltól, hogy jóllakottnak éreznéd magad. Egyébként, ha közvetlenül étkezés előtt megiszol 2 pohár vizet, hamarabb eltelít az étel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!