Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyókúrát csináljak?

Milyen fogyókúrát csináljak?

Figyelt kérdés
egészséges életmódot élek, eddzek minden nap otthon min 30 percet, nem eszek összevissza minden édességet, és nem eszek sokat, de egyáltalán nem fogyok.elég rég óta csinálom. mitől lehet? és milyen fogyókúrát tudnátok ajánlani?
2013. febr. 21. 23:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
ezt hogy érted TaplalkozasHarcmuves?? akkor ne egyek egyáltalán semmilyen kenyeret soha?? nem vagyok nagyon tulsúlyos 2-3 kilot szeretnék ledobni, úgy hogy tartósan.
2013. febr. 22. 15:36
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez jó gondolat. Legalábbis gabona kenyereket illetően.

Semmi olyan nincs benne amire szükséged lenne, de sok olyan dolgot tartalmaz, ami problémás. A nagy varázslat az, hogy tésztának elkészítve igen kellemes ízű, olcsó és jól lehet lakni vele. Bár néhány óra múlva farkaséhséget vált ki az ilyen jóllakás, de sok ember megelégszik ennyivel.

Arra még nem jöttem rá, hogy teljesen pontosan mi ma a kenyér- gabonaevés. Egy szokás ami a régi időkből maradt ránk, társadalomszintű rossz táplálkozási szokás, hagyomány?

Tudatos tömegtájékoztatási manipuláció része valamilyen céllal? Ha ezt valaki megmondaná nekem.. hogy a gyerekeknek reggel pontosan miért szalámis zsömlét adnak és nem szalámis zöldséget, és ez a válasz a "kényelem" vagy a "megszokás" szempontokon túl mutat, annak egy piros pontot adnék.

2013. febr. 22. 16:09
 13/16 A kérdező kommentje:
értem..:) akkor ahelyett mit egyek?
2013. febr. 22. 16:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Az ember zöldség és húsfogyasztáshoz alkalmazkodott. Minden bizonnyal, mert így biztosítható a megfelelő egészségünk.
2013. febr. 22. 17:15
 15/16 anonim ***** válasza:

Ezt ugy birom a fogyokurazoknal hogy amint valaki elojon egy csodadietaval vagy csodabogyoval rogton azt hiszik hogy most megtalaltak a rovidebb utat a fogyashoz amivel meg kevesebbet se kell majd enni csak figyelni a karcsusodast. Probald csak ki kerdezo majd meglatod hogy birod szenhidrat nelkul. Ha belebuktal azert olvasd el or osok velemenyet is arrol hogy kell egeszsegesen fogyni.

Harcmuvesz tudnek en neked masolni cikkeket amiben pont az van bizonyitva hogy az elettani rostok, gabonak hianya mennyire karos de nem pazarlom ra az idom

2013. febr. 22. 17:23
 16/16 A kérdező kommentje:
annyi mindent olvastam és nem tudom kire halgassak , mert mindenki mást mondd
2013. febr. 22. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!