egészséges életmódot élek, eddzek minden nap otthon min 30 percet, nem eszek összevissza minden édességet, és nem eszek sokat, de egyáltalán nem fogyok.elég rég óta csinálom. mitől lehet? és milyen fogyókúrát tudnátok ajánlani?
Aerob+kcal deficit. A lényeg, hogy egy nap kevesebb legyen a bevitt kalória az elégetettnél.
Ezt segítheti az aerob edzés, kezdetben 4x40, majd edzettségi szinttől függően 7x60 perc.
2013. febr. 21. 23:20
2/16 anonim válasza:
Erre mondják, hogy mégsem élsz ANNYIRA egészséges életmódot.
Nagyon sokan nem esznek sokat, vagy édességeket.. de mégis ott van a kenyér, müzlike, tej és hasonlók, amikből kicsi mennyiség is elég, hogy jó nagy emberek legyenek.. szélességben. Fogyókúrát nem tudom kik ajánlgatnak.. De amíg nem ajánl valaki, addig tedd le a kenyeret, tejet, joghurtot, müzlit - és minden megjelenési formáját, tésztát - és megjelenési formáit, röviden azokat a dolgokat amiket az ember normális esetben nem eszik.
2013. febr. 22. 00:00
3/16 anonim válasza:
kaloriaszamolas
2013. febr. 22. 00:02
4/16 anonim válasza:
harcmuves huzzal mar el a zsirevo marhasagoddal a fenebe. ne ajanlgass mar masnak hulyeseget, eleg ha a sajat tested szennyezed
2013. febr. 22. 00:03
5/16 anonim válasza:
4. válaszoló, ezt hogy érted?
2013. febr. 22. 00:34
6/16 anonim válasza:
4/5-ösnek: Harcművész egyáltalán nem ír marhaságokat.
Talán tanulmányozd át a tudósok mit mondanak a témáról:
Nem eszek se müzlit,csak reggelente max 1 db rozs kiflit. Husokat es salatakat szoktam enni leginkabb.
2013. febr. 22. 14:26
8/16 anonim válasza:
Akkor az a reggeli szénhidrát IS okozhat gondot, a glutén, vagy a "nem eszek sokat". Mennyire nem eszel sokat? Sajnos vagy nem sajnos, de egy felnőtt embernek szüksége van egy étel mennyiségre, ha kevesebbet eszik az a testünk működését hátráltatja, a fogyást is. Ez gyakori a 4. válaszolóhoz hasonló zsírfóbiásoknál, előfordul vegánoknál. Okkal van jóllakottság érzésünk, ha nem feldolgozott élelmiszereket fogyasztunk, hanem amik úgy-ahogy megfelelőek a szervezetünk számára, akkor elkerüljük a túlevést, a zsír lerakódás hormonális állapotát, a különböző pajzsmirigy problémákat amik túlsúlyhoz-soványsághoz vezetnek.
2013. febr. 22. 14:33
9/16 anonim válasza:
hat te eszednel vagy? atkins dieta? nehogy rajuk hallgass, epeszu ember nem birja ki ezeket a dietakat, okkal. nagyon egeszsegtelen is, ez a marha meg hordozza korbe a destruktiv infokat mintha kotelezo lenne. azert mert le lehet fogyni szenhidrat nelkul ami teny, nem jelenti hogy ez jo a szervezetnek. en kaloriaszamolast csinaltam, eszek szenhidratot (nem vagyok zsirfobias, szerintem mindennek egyensulyban kell lenni, harcmuves hust zabal zsirral meg nemi zoldseggel) es en azzal fogytam le. keress ra a neten arra hogy "nono naploja" o majdnem 40 kilot fogyott igy, a blogjan reszletesen le van irva mit csinalt es hogy.
2013. febr. 22. 15:28
10/16 anonim válasza:
Ezzel csak az a gond, hogy tudományosan a keményítő károssága igazolt, így egyensúlyban nem lehet a bevitele.
Nem 'némi' zöldséget eszem, hanem alapvetően igen sok zöldséget. A lassan felszívódó szénhidrátok (vagy nagy vízmegkötő képességű növényi rostok) a bélflóránk által kerül lebontásra, végeredményben rövid szénláncú zsírokat kapunk. Na ezért is eszünk sok zöldséget.
Keményítőnek élettani jelentősége.. nincs, csak az éhezés elkerülésére alkalmas, hát komoly eredmény.. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!